❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
svestka
antispam: Ano

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod svestka » 6 years ago

Viktor Novotný píše:to svestka - vzdyt leo vysila jen 22:00 -- 06:00, za co v tomhle muze sledovanitv ? :-D

jsi znalec, takovy veci ja vubec netusim :)
1 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Vampír

Příspěvekod Vampír » 6 years ago

Zdravím vespolek, dostal jsme od SledovaniTV ceník platný od února a některé služky je NP+ zdražují brutálně z 29,- na 49,- EU ceny.. Některé o pár korun... Zrovna zmiňované NP+ má hodně zákazníků.

Myslím, že zdražují i vlastní základní balíček tedy paušální poplatek který je pro x zákazníků ....

Už jste to nějak řešily??

Internet provozuji skoro 15 let a obvykle vlivem konkurence jako se StarSHIT apod jsem musel ceny snížit.. Nikdy jsem ceny nenavyšoval. A nyní mám takový pocit že spoluprace se SledovánímTV (i když neřeší důvod proč zdražuji) bude poškozovat můj vztah se zákazníkem. pozn: Cítím jistou nerovnováhu kde od nás se čekájí nadlické výkony zdarma, pak neustálá otázka co sleva a jiné služby se zdražují a lidi jsou rádi že jim to někdo dodá, udělá apod..

X zákazníků odešlo od satelitních služeb když jim zdrazily službu a bylo asi jedno o kolik...

Nemyslíte si, že zdražování SledováníTV nás jako ISP poškodí, když služba IPTV je bohužel chápáná jako služba spojená s dodávkou internetu?? Jak se k tomu stavíte?
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 6 years ago

Taky mi to přišlo a nadšený z toho úplně nejsem. Ty balíčky jsou jen o pár korun, co jsem to zkoumal, ale NP+ je opravdu brutálně navýšené, ale má to u mě málo klientů, tak to se snad nějak uhraje. To, že zdražují i paušály máš někde podložené? To doufám, že ne... Respektive o tom v tom mailu nepsali, alespoň mě ne.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

helapc

Příspěvekod helapc » 6 years ago

Nevím jak máte postavený smlouvy, ale pokud máte základ pro všechny klienty zdarma a za zpětný přehrávání, NP+ a kvalitu streamu si připlatí. Tak to řešitelný je.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 6 years ago

moc tomu přestávám rozumět, píšou že "P+, NP+ a Zpětné přehrávání s NP+ je o korunu zlevněno" to znamená, že ve výslekdu není žádné zdražení. Nebo snad někdo to nabízí bez archivu?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

zvukarmiso

Příspěvekod zvukarmiso » 6 years ago

Toto je dobra otazka, v emaily co mi od nich prisiel, balicek start nie je spominaný ani NP+ ale na webe ano. No zaujimave. Ako sa k tomu postavit ?
0 x

okoun

pozor ale bavíme se o českém trhu ne o slovenském....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

zvukarmiso

To mas pravdu :) ale isp.stranke sledovanie tv je aj pre slovensky trh tato informacia.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 6 years ago

nam napr ziadny email neprisiel...

na stranke je len info o zdražení k 1.3 no konkretne ceny sa nikde nedozviete.

Oznamovať zákazníkom zdraženie TV to je fakt radosť.... takto sa so sharingom bojovať nedá...och
0 x

zvukarmiso

sharing bol aj bude
Zakaznikovi sa tažko vysvetluje ze to musime zdražiet

A velky idu podcenu a už konkurovať im je ťažko.

Tiez sa mi nepaci že ak si clovek zaregistruje ucet na sledovanietv a pride do partnerskej sieti a plati im tak s toho zakaznika mame prd.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 6 years ago

tv mozes sledovat z ktorejkolvek siete ;) Nie len z partnerskej...
0 x

Vampír

Nepřijde mi obecně jako solidní že se o zdražení dozvídáme tak trochu pokoutně skoro potajmu nebo na vyžádání. A to celé cca 14dní před platností změn..

Myslím si, že ten kdo má ty jejich služby zakomponované do ceny paušálu s internetem se z toho jednou pekně pos.. Tlak konkurekce a navyšováni cen TV nás jednou dovede asi k uplnému oddělení služeb a prezentování to jako samostatná služba. Dříve jsem to cítil jako jistou výhodu Internet a TV za jeden paušál ale měním na to názor...
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 6 years ago

Mi už to oddelili začátkem roku. Důvod byl sledování rentability.
0 x

okoun

Vampír píše:Nepřijde mi obecně jako solidní že se o zdražení dozvídáme tak trochu pokoutně skoro potajmu nebo na vyžádání. A to celé cca 14dní před platností změn..

Myslím si, že ten kdo má ty jejich služby zakomponované do ceny paušálu s internetem se z toho jednou pekně pos.. Tlak konkurekce a navyšováni cen TV nás jednou dovede asi k uplnému oddělení služeb a prezentování to jako samostatná služba. Dříve jsem to cítil jako jistou výhodu Internet a TV za jeden paušál ale měním na to názor...

nerozumím, tedy nabízíte televizi bez archivu?
0 x

Vampír

Mám možnost volit variantně 2+2 nebo 7dní zpět + 50h. Takže aspon něco, ale hlavně tyto služby mám v rámci nastaveného páušálu u SledovaniTV. Ale NP+ platím za každého klienta ještě zvláště. A to je to co mě vadí.
S tím co je v paušálu už tak nejak počítám a jsem schopen rozpočítat do paušálu internetu..
Celé to začíná a končí na tom kolik lidi platí za net, u mne je bohužel standard 250 s DPH za 30 Mbit minimálně. Kdybych měl 10Mbit ža 400,- ledacos bych dokázal schovat do paušálu..
0 x