Maxik píše:bridge na RB alespon na tech s Mipsem je katastrofa - nepouzitelne s routingem to ma o hodne lepsi propustnost, na PC je to skoro jedno.
V RB1000 neni mipsel ale ppc
Maxik píše:bridge na RB alespon na tech s Mipsem je katastrofa - nepouzitelne s routingem to ma o hodne lepsi propustnost, na PC je to skoro jedno.
Maxik píše:ja vim ze v techto je powerpc a ze budou vykonejsi i kdyz co jsem slysel o RB600 a spol tak taky zadna slava a Alik je vykonejsi.
asdewq píše:vcera som tu mal na stole polozene 2x rb600 a v nich 4x cm9 zo zvedavosti som na tom spravil nstreme dual, na bteste pri udp to dalo 40/40-44/44 na tcp 28/7,5 cpu siel na zakladnych 400, prehodil som na 533 udp som uz neskusal ale asi sa tam nemalo co zmenit no na tcp stupla hodnota na 32/9 takze asi tolko z mojho pohladu k vykonu rb600, ak je to s rb1000 podobne asi nieje moc co riesit.... kedze jedna z dvoch rb600viek sa restartovala zasa som to cele zabalil a v pondelok ide ta jedna na reklamacku...
asdewq píše:vcera som tu mal na stole polozene 2x rb600 a v nich 4x cm9 zo zvedavosti som na tom spravil nstreme dual, na bteste pri udp to dalo 40/40-44/44 na tcp 28/7,5 cpu siel na zakladnych 400, prehodil som na 533 udp som uz neskusal ale asi sa tam nemalo co zmenit no na tcp stupla hodnota na 32/9 takze asi tolko z mojho pohladu k vykonu rb600, ak je to s rb1000 podobne asi nieje moc co riesit....
asdewq píše:sooc: s mikrotikom si to nahodou neskusal?...
asdewq píše:oki a co tym chcel basnik povedat?
asdewq píše:nepride mi to az tak vykonne ake halo sa okolo toho udialo...