Olda píše:Stalo se mi to uz nekolikrat. Jednou to byl MK v x86 po druhe RB532.
Zkouseli jsme ruzne veci s elektrikou apod., nic nepomahalo.
V privnim pripade, to rusila CM9 co tam privadi konektivitu, snizovanim vykonu se to zlepsovalo (ale byl tam dost slaby signal). Vyresilo se to tak, ze tam televizaci vymenili jeden zesilovac za nejaky novejsi typ.
V druhem pripade to dopadlo tak, ze jsme to dali na jinej barak.
Pak mi to jeste delalo v jednom rodinem domku, tam stacilo hnout televizni antenou, zlepsil se signal TV a uz bylo vse OK
Tak tohle presne dela nam.
Myslite si, ze kdyz to rusi TV, tak se to smi prodavat a pouzivat? Podle me po tom pujde CTU a je to na dobrou pokutu ne? Pokud si date Routerboard na vedle male cestovni TV a naladite TV nova (na devatem kanale) tak se pres obrazovku pohybuji dosti silne pruhy a se zmenou polohy RB532 se to meni. Pokud to same udelam s WRAPem tak se ruseni neobjevi.
Pri pouziti napajeni 5V misto 18V se ruseni zmenilo a bylo slabsi. Jeste bych rad zkusil napajet 48V, zkousel jste nekdo zdali to pomuze?
Zajimave je, ze na nekterych domech pri pouziti stejnych anten na novu a stejneho kanalu to vubec nerusi. Napada me zdali na to muze mit vliv antenni zesilovac v dome. Muze to hrat nejakou roli?
Co myslite? Prijde mi to jako big problem...