❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

zakouslej winbox

Návody a problémy s konfigurací.
zdenekr

zakouslej winbox

Příspěvekod zdenekr » 17 years ago

ahoj vsem, mám takovej problem kousl jse mi jeden router ale nejde jse na nej nalogovat , nejde ani winbox a ani telnet co stim ? napadá me jedině jen reset ... ale to jse mi nechce zas to configurovat díky moc za radu zdenek
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 17 years ago

A ten router je jablko, hruška, pc, routerboard?
Předpokladam, že pokud se na něj nelze nalogovat ani po rebootu, tak asi vubec. Případně se kouknout přes seriák co vypisuje.

Slovo "jse" náš jazyk nezná. Příště bude vypadat lépe, když napíšete "se".
0 x

zdenekr

je to pc Dell GX 150 , skousel jsem reset ale to nepomáhá ale pritom internet jede uplne normalně ,budu to muset asi sundat s pudu a resetovat to jinak fakt uz nevim co tim diky zdenek
0 x

czatlantis

Příspěvekod czatlantis » 17 years ago

zálohovat, zálohovat, zálohovat-já mám u všech routerů co provozuji zálohy jako ty soubory a pak ještě uložený konfigurace přes /export
podíval bych se přes sériák co vypisuje po rebootu a popř přes něj to zkusit nějak nastavit
0 x

zdenekr

Diky moc zitra to vyskousim , privezu jse seriak z prace doma ho nemam diky zdenek
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 17 years ago

Přiznám se, ž ek PC jsem seriak ještě nepřipojoval, jen k RB, tak nevím jeslti to jde, ale snad to tu někdo uvede na pravou míru.
0 x

czatlantis

Příspěvekod czatlantis » 17 years ago

ja myslim ze by to jit melo- je to vlastne uplne to stejny akorat misto PC je to RB, bohuzel nemam jak vyzkouset
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

tak to je pjekna pitomost, na seriaku nebude ani ň , to da preci rozum ze to nebude ukazovat jak nabiha bios atd.
0 x

Blurcak

Příspěvekod Blurcak » 17 years ago

Nic proti ale pokud je to PC tak snad pripojim monitor ne?
0 x