❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

5GHZ všesměrka INTERLINE 12dB - něco v ní klepe.

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
teo

5GHZ všesměrka INTERLINE 12dB - něco v ní klepe.

Příspěvekod teo » 17 years ago

Prosím o radu - byl jsem teď na kontrolu jednoho vysílače kde mám 5GHZ všesměrku INTERLINE 12dB - s něco v ní klepe.
Když jsem ji tam před půl rokem montoval, nevím zdali v ní něco klepalo, zkusil jsem ji proměřit jaké má hodnoty a vše ok.
Ale nedá mi klid že když jsem ji sundal a pokýval ze strany na stranu, něco ve vnitř je uvolněné a naráží o strany.

Máte s tím někdo zkušenost?
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

teo píše:Prosím o radu - byl jsem teď na kontrolu jednoho vysílače kde mám 5GHZ všesměrku INTERLINE 12dB - s něco v ní klepe.
Když jsem ji tam před půl rokem montoval, nevím zdali v ní něco klepalo, zkusil jsem ji proměřit jaké má hodnoty a vše ok.
Ale nedá mi klid že když jsem ji sundal a pokýval ze strany na stranu, něco ve vnitř je uvolněné a naráží o strany.

Hybe se ti v tom ten kus koaxu, ze ktereho to je udelane, bezne :) ALe lepsi je vsesmery na 5 GHz zahodit, ale to uz je tvoje volba.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

teo

Příspěvekod teo » 17 years ago

soooc píše:
teo píše:Prosím o radu - byl jsem teď na kontrolu jednoho vysílače kde mám 5GHZ všesměrku INTERLINE 12dB - s něco v ní klepe.

Hybe se ti v tom ten kus koaxu, ze ktereho to je udelane, bezne :) ALe lepsi je vsesmery na 5 GHz zahodit, ale to uz je tvoje volba.

Já vím že je všesměr stejný všesměr který jsem měl taky dříve nasazený na 2,4GHz na x bodech a ze všech zbyly do dnes jen dvě v provozu. Ale prostě začínám s 5GHz, na těchto vysílačích je teprve pár klientů.
0 x

LT.CLOUD

Příspěvekod LT.CLOUD » 17 years ago

soooc píše:

Není tam plošnák? Na 2,4 ho mám. :D
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

je tam bud tistak nebo kulate elementy spojene do tycky viz nejake navody na vyrobu vsesmerek na netu.
0 x