❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
coolerman1

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod coolerman1 » 6 years ago

Sidi píše:
Dacesilian píše:
rsaf píše:Proč?

Nedávají se tam, protože kdyby to udělal každý byt, panelák vypadá jak... Musí se udržovat nějaká kultura, to se týká fasády i vnitřních rozvodů na chodbách.

Záleží na domovníkoj. Když řekne, že na chodbě žádný lišty, ani kabely nesmějí být (s tím, že jsou všude husí krky), tak nic neuděláš.

Máme optiku v bytovce, kde jsou husince, v nich drát, ale v 50% případů ho nevytáhnu ani když se zapřu o stěnu. Zbylých 50% je příšerná pakárna, protože při stavbě (jen několik let starý dům) všechny husí krky zlámali/prošlápli :D

ja pouzivam kvalitny husaci krk urceny do zeme a este sa mi nestalo ,ze by sa rozpadla
https://www.cbelektro.sk/eshop/action/productdetail/oc/15317/product/rurka-dvojplastova-kopodur-priem-50mm-bc-katzn-kd-09050bal-3m-kopos.xhtml
0 x

pgb

Příspěvekod pgb » 6 years ago

jenže tady byla řeč o husích krcích v domech, tam těžko potkáš kopoflex, protože to těch příček to nikdo nezaseká - je to moc velký
0 x

Sidi

Příspěvekod Sidi » 6 years ago

coolerman1 píše:
Sidi píše:
Dacesilian píše:Nedávají se tam, protože kdyby to udělal každý byt, panelák vypadá jak... Musí se udržovat nějaká kultura, to se týká fasády i vnitřních rozvodů na chodbách.

Záleží na domovníkoj. Když řekne, že na chodbě žádný lišty, ani kabely nesmějí být (s tím, že jsou všude husí krky), tak nic neuděláš.

Máme optiku v bytovce, kde jsou husince, v nich drát, ale v 50% případů ho nevytáhnu ani když se zapřu o stěnu. Zbylých 50% je příšerná pakárna, protože při stavbě (jen několik let starý dům) všechny husí krky zlámali/prošlápli :D

ja pouzivam kvalitny husaci krk urceny do zeme a este sa mi nestalo ,ze by sa rozpadla
https://www.cbelektro.sk/eshop/action/productdetail/oc/15317/product/rurka-dvojplastova-kopodur-priem-50mm-bc-katzn-kd-09050bal-3m-kopos.xhtml

My používáme taky kopoflex do země, ale já psal o husincích, co narvou zedníci do zdí už při stavbě domu. A aby se jim v rohu nepletly a nezvedaly, tak je hezky přišlápnou/prošlápnou a pak zabetonujou zlomený/prošláplý do pravýho úhlu :(
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

Dopis ve schránce.... že by žádost o výpalné pro ČT?
804003653609138418.jpg
804003653609138418.jpg (72.4 KiB) Zobrazeno 3308 x

Jo prd, skylink útočí na DVB-T2 :-)
4440785824602478839.jpg
4440785824602478839.jpg (65.93 KiB) Zobrazeno 3308 x

6852268426154595082.jpg
6852268426154595082.jpg (71.55 KiB) Zobrazeno 3303 x
0 x

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 6 years ago

Dacesilian píše:
rsaf píše:
Defender píše:Takovy velky veci se moc na balkon nedavaji

Proč?

Nedávají se tam, protože kdyby to udělal každý byt, panelák vypadá jak... Musí se udržovat nějaká kultura, to se týká fasády i vnitřních rozvodů na chodbách.

V našem sídlišti má "odhadem" každý třetí člověk za oknem satelit a pár lidí tady má i větší parabolu, než 100 cm (já mám 80 cm). Že by to nějak zohyzďovalo panelák se mi moc nezdá (nebo mě to alespoň nikdy nenapadlo). Jestli visí za oknem UBNT airFiber, nebo satelitní parabola 80+ cm, je snad jedno.
0 x

Martin63

Defender píše:IMG_20180830_183033 kopie.jpg

Nekomu v bytovce nestaci gigabit optikou u PF. Takovy velky veci se moc na balkon nedavaji

Spíš tam bude bydlet technik od konkurence. Za oknem jednoho paneláku na Košutce visí UBNT NanoBeam a PF tam má taky optiku. Bydlí tam technik ČS, tak přece nebude mít net od PF. :upside_down:
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 6 years ago

Martin63 píše:

Nekomu v bytovce nestaci gigabit optikou u PF. Takovy velky veci se moc na balkon nedavaji

Spíš tam bude bydlet technik od konkurence. Za oknem jednoho paneláku na Košutce visí UBNT NanoBeam a PF tam má taky optiku. Bydlí tam technik ČS, tak přece nebude mít net od PF. :upside_down:

tak kdyz to bude mit zadaco tak proc ne.
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 6 years ago

KoZLiCeK píše:
Martin63 píše:

tak kdyz to bude mit zadaco tak proc ne.

no jistě, navíc nativní přístup do firemní sítě se hodí
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 6 years ago

vtipný email:

dobriden ja bisemšel internet nanovi 17 a televizi tel xxx xxx xxx blilobito nastavbu
1 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

KoZLiCeK

Martin63 píše:
Dacesilian píše:
rsaf píše:Proč?

V našem sídlišti má "odhadem" každý třetí člověk za oknem satelit a pár lidí tady má i větší parabolu, než 100 cm (já mám 80 cm). Že by to nějak zohyzďovalo panelák se mi moc nezdá (nebo mě to alespoň nikdy nenapadlo). Jestli visí za oknem UBNT airFiber, nebo satelitní parabola 80+ cm, je snad jedno.

Se jim ani nedivim.satelit je nejlepsi pomer "cena/vykon (programy)".temer vse v HD. Dostupne programy, ktere nejsou na dvbt.Nezavisle na netu.Kvalita lepsi nez IPTV ci DVBT. tak co.A kdyz vypadne nekde net tak nemusim cumet do krbu, ze...
PS: nema nic spolecneho s jakymkoli satelitnim operatorem.
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 6 years ago

No ja se teda divim, Pri bource je vypadek u satelitu.
A hlavne timeshift a archiv vladne , kdo si zvykne tak uz se nevrati k satelitu.
KoZLiCeK píše:
Martin63 píše:
Dacesilian píše:Nedávají se tam, protože kdyby to udělal každý byt, panelák vypadá jak... Musí se udržovat nějaká kultura, to se týká fasády i vnitřních rozvodů na chodbách.

Se jim ani nedivim.satelit je nejlepsi pomer "cena/vykon (programy)".temer vse v HD. Dostupne programy, ktere nejsou na dvbt.Nezavisle na netu.Kvalita lepsi nez IPTV ci DVBT. tak co.A kdyz vypadne nekde net tak nemusim cumet do krbu, ze...
0 x

Martin63

Při bouřce je výpadek satelitu? Mám 80 cm parabolu a ani při největším dešti si nepamatuji, že by satelit někdy jakkoliv zakostičkoval. To vypadne spíš ten internet...
0 x

KoZLiCeK

zubodravec píše:No ja se teda divim, Pri bource je vypadek u satelitu.
A hlavne timeshift a archiv vladne , kdo si zvykne tak uz se nevrati k satelitu.
KoZLiCeK píše:
Martin63 píše:

To uz musi byt poradny venku peklo kdyz to vypadne a nebo je napikacu udelana instalace.Archiv, jak kde, a myslim ze to koukani pres IPTV od skylinku ma taky archiv,ale mozna se mylim.
0 x

Martin63

Ano, Skylink má taky archiv a perfektně běží i na Android Boxu, takže není o čem polemizovat. Satelit se dá udělat i tak, že máš odemčené všechny kanály za naprosto směšnou částku, ale o tom více pomlčím... Kdo ví, tak ví a kdo neví, tak neví.
0 x

KoZLiCeK

Martin63 píše:Ano, Skylink má taky archiv a perfektně běží i na Android Boxu, takže není o čem polemizovat. Satelit se dá udělat i tak, že máš odemčené všechny kanály za naprosto směšnou částku, ale o tom více pomlčím... Kdo ví, tak ví a kdo neví, tak neví.

ano ano, jako UPC ci digi... :-)
0 x