DarkLogic píše:Ano, nahledove obrazky jsou moc posunute.
No uz to tu bylo drive jednou. Opraveno a ted to mame znova ... Nepocitam ze nahled je v posledni dobe spise bilej flek ...
DarkLogic píše:Ano, nahledove obrazky jsou moc posunute.
_piggy_ píše:Uff jsem rád že platforma 4net je pryč... Zaplať panbůh za to... Ta podpora... Opravdu amaterismus...Jsem rád za platformu sml...
Bohuzel s nahledy je to pomerne slozite, jelikoz posun neni plosny, ale pouze u nekteryc kanalu. Zaroven zalezi na zarizeni a protokolu, ktery se pouziva a jaky je "technologicky" posun streamu. Budeme se snazit provest postupne kroky, ktere by mely problem minimalizovat
DarkLogic píše:Začínáte taky pozorovat, že při sledování ze záznamu občas pořad skočí možná i o několik minut dopředu? A nepomůže vrátit se zpět - prostě tam ten kus v záznamu chybí.
honzam píše:DarkLogic píše:Začínáte taky pozorovat, že při sledování ze záznamu občas pořad skočí možná i o několik minut dopředu? A nepomůže vrátit se zpět - prostě tam ten kus v záznamu chybí.
To jsem zaznamenal. Myslel jsem že to byl ojedinělý problém. Evidentně ne. Píšu to na support