❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CETIN
Re: CETIN
holt my bridilove co chtej usmoleny 100M a slepe jeste veri, ze to bude za lidske ceny na ty se kálí z vesela
solidnost tam nebyla za casu O2, za Cetinu se to nese ve stejnem duchu. Ja uz snad zkousnu spis tu debilni GTSku snad...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Muzete aspon nastrel ceny? Je to uplne mimo? Pro start konekt 100M mozna okruh, mozna vlakno/lambdu. Diky
0 x
co to bezi za hnusny SPAM skrz email ? nejake vomluvy vod nejakeho bejka z CETINu, kdesi cosi... mesice sranec kakanec na lidi co chteli jejich produkt a pak najednou zajem zehlit ? mel se venovat tomu ten kdo se dusoval, ze se ozve. Zaplat panbuh, v dosahu mam jeste 3 spolecnosti z nichz jedna na me sere taky
tak uz jen 2...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Nu, mám i soukromý dojem, že i CETIN doti rozlišuje, zda přijdu s požadavkem jako ISPík, co chce lovit lidi dál nebo jsem koncák, který chce jen trochu tlustější lajnu. V druhém případě, když mu evidentně nebudu lovit dušičky, tak to vypadá, že aktivita je možná vyšší a není problém překopat optikou pole (abych dostal nenasvícená vlákna mezi výrobní haly) a nabídnout okruhy mezi kraji za dosti dobrou cenu a k tomu zálohy rádii mířícími na BTSky. Snad jen úlet byla ta cena za /48 blok IPv6, kdy tam obchodník prvně něco tvril o 160 Kč/měsíc za každou /64-tu, ale i to se po jeho vystřízlivění asi nějak napravilo.
Ale asi to může to být i dosti dáno lokalitou.
Ale asi to může to být i dosti dáno lokalitou.
0 x
Dnes chtějí 15tis za 300Mbit,32IP komunikují a nabízejí, ale ta cena je stále dost, nevím jakou mají podporu ale z optiky by to mělo být bez problémů.
David2006 píše:petanek33 píše:Můžete mi prosím kdo víte napsat kde a jak nejlépe požádat o cenovou nabídku na konektivitu pro ISP? Nepředpokládám že by byla nižší než od jiných firem, ale i kdybych vzal v potaz vyšší cenu, tak by bylo možné mít konektivitu přímo tam kde potřebujiKolik by si mohli říct za 100/100?
Odhaduji tak 28-35tis bez DPH pokud by stím neměli "žádnou" práci. Základ maj drahej pak už to tolik nebolí, když si zvykneš... .
0 x
Tak ja jsem poptaval cca pred 3 mesicema dva okruhy do prahy s konektivitou. A vychazelo to 1G + konekt a chteli po me cca 17 bez DPH. Ale je pravda ze optika CETINU vede primo pred dvermi. do zpravy napsali:" doba na zrizeni 3 tejdny. Asi to pujde bez uzemka, protoze kabel je cca 0,5m od vasi serverovny v chodniku". U druheho okruhu to bylo horsi tam je to cca 650m a trvalo by to cca 1,5 roku.
0 x
Půl gigo 13, gigo 18. S /24 vIP.. Contract 24m.
Další vIP tuším že 1-2k Kč měsíčně, přesně nepamatuji.
Centronet mi nabídl v jiné lokalitě cca 7km na vlákně selfu 500M za 6k, a tuším že gigo za 8-9k, bez adres, ty nemaji. Asistence s vyřízením vlastních verejek, na oplátku chtěli dva bloky za vip cenu konektu. Jinak bez asistence verejek cca 3k navíc a stále bez verejek.
Cetin dosavadně radiem, a už kopou opičku.
Mimo jiné sem poslal dotazník prez web a jaksi bez reakce, následně jsem zavolal obchodakovi a s tím už vše ok. Když tak přepošlu kontakt, snazivka.
Když jsem v jiné lokalitě poptal 100M okruh tak to bylo na můj vkus docela drahe, tuším že 6tis jenom za okruh, což má podle mě tak hodnotu sotva pulky. Tím že je to bez adres a konektu, takže vyřešeno jinak než zlepší moralku. Je potřeba tlačit
ale jsou snazivi, a cena za poměr kvality je dle mě adekvátní.
Další vIP tuším že 1-2k Kč měsíčně, přesně nepamatuji.
Centronet mi nabídl v jiné lokalitě cca 7km na vlákně selfu 500M za 6k, a tuším že gigo za 8-9k, bez adres, ty nemaji. Asistence s vyřízením vlastních verejek, na oplátku chtěli dva bloky za vip cenu konektu. Jinak bez asistence verejek cca 3k navíc a stále bez verejek.
Cetin dosavadně radiem, a už kopou opičku.
Mimo jiné sem poslal dotazník prez web a jaksi bez reakce, následně jsem zavolal obchodakovi a s tím už vše ok. Když tak přepošlu kontakt, snazivka.
Když jsem v jiné lokalitě poptal 100M okruh tak to bylo na můj vkus docela drahe, tuším že 6tis jenom za okruh, což má podle mě tak hodnotu sotva pulky. Tím že je to bez adres a konektu, takže vyřešeno jinak než zlepší moralku. Je potřeba tlačit
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
ja dostal nabidku za 20-25 bez DPH za gigabit. Bylo mi vysvetleno, ze maji cenu za port a za rychlost zvlast, takze snizeni rychlosti pod gigabit to moc nezlevni... 200M mi bylo nabidnuto za 17-22 bez DPH. Oboje mi prislo drahe a nejhorsi bylo asi to ze se nam nepovedlo najit shodu na mistech. Doufal jsem s tim ze se povede vice mist dostat na nase body, ale nakonec by to bylo asi jen jedno z nekolika, tak se od toho slo pryc. Ale koukam ze nabidku jsem dostal asi opravdu na cetin dobrou (nechci rikat presne kolik to bylo, ale rekneme ze to bylo z tech nizsich cisel v tom rozsahu)
0 x
Kdyby jste měli zájem, umím sehnat na většině okruhu od cetinu zajistit velmi zajímavé ceny. V případě zájmu PM.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.