❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
4network.tv
Re: 4network.tv
Uplne zapominate na vyrovnavaci pamet, ktera je potreba, aby se vyrovnavaly pripadne male vypadky na trase ke koncovemu uzivateli.
0 x
-
DarkLogic píše:Uplne zapominate na vyrovnavaci pamet, ktera je potreba, aby se vyrovnavaly pripadne male vypadky na trase ke koncovemu uzivateli.
tak faktoru, ktere hraji roli bude vic. Akorat nejak nikde nejsou informace o tom, ktere se podili na tom zpozdeni nejakou vyznamnou merou.
0 x
iTomB píše:iTomB píše:1. Nefunguje casove nastaveni vypnuti
2. Nefunguje vypnuti po 3h
3. Prestalo mi fungovat vypinani TV pri vypnuti boxu ... Kdyz ho znova zapnu a vypnu, TV se vypne
4. Zelene artefakty v obraze
5. Obcas rozpadly obraz (a obcas v nahledu)
Chyby od 3.4.4.2
6. Podarilo se mi dostat do stavu, ze vidim znam pause, ale obraz jde ...
7. Prejit na aktualni vysilani / dalsi porad:
Kdyz pustim porad ze zaznamu a dojedu na konec, tak je tam +10 minut. Kdyz sleduji porad a dojede to na konec, tak konci primo dle TV programu (neni pridano 10 minut ...). Kdyz jeste hraje dany porad, tak se tam plete okno s dotazem, zda chci dalsi program nebo zive vysilani. Kdyz pouziju back, tak se to po chvilce prepne na zive vysilani. Kdyz zvolim dalsi porad, tak se pusti dalsi porad, ale o kus pozdeji .... Dost hnusna chyba ...
8. Pokud vypnu STB pri prehravani archivu a zapnu, tak je tam hlasne o nenalezeni poradu (i presto, ze tam ten porad je)
9*. Polofunkcni vyhledavani ... obcas zadam presny nazev poradu, ale nenajde ho to ... Nechapu co vse hleda, 99% hledani je dle nazvu poradu, ale hleda to dost bordelu ...
10. Chybne zobrazeni programu
Po tichu se objevila verze 3.4.4.3 s IMG 1.3.2018
1. opravena
3, 7. neopravena
Zbytek zatim nevim, budu sledovat a napisu.
Stav ke dni 13.5.2018
Verze 3.4.4.4 Arris
1. Vyresena
2. Nemam chut testovat, ale nejak me netrapi
3. Neopravena
4. stale s nami
5. stale s nami
6. Jiz jsem nezaznamenal, ale to neznamena, ze je opraveno
7. Asi nejhorsi chyba ted a porad je
8. Asi opravena
9. stale s nami
10. No ta chyba se mi tam objevila 1x, zatim jsem ji nezaznamenal, ale anomalie dobra
11. Nahled na HBO mel pouze bily obraz, nevim zda je to stale, ale tento tyden jsem to pozoroval u programu co jsou cca tyden zpet. Nekdy je to bez nahledu
12. Pretaceni a cas - kdyz je pusten porad normalne, tak je cas zobrazen dle skutecnosti (treba 23:05:10). Pokud je porad pusten z archivu, zacina cas od 0:0:0. Myslim si, ze zobrazeni realneho casu je daleko lepsi.
13. Extremni LAG, rekordne az 3s. Video odeslano na support. Pri pretaceni se mi podarilo cca za 30s pretocit program o 10 minut. Coz odpovida 2h filmu a pretoceni na konec 6 minutam snahy pretaceni. Spojeno s chybou 7, kdy vlastne se porad neda dokoukat!!!!! Po celou dobu arris detekoval komunikaci z dalkoveho ovladace (poblikavala dioda).
LAG se deje i u vyhledavani, pohybu ve vyhledavani (oboje je pouze zalezitost STB).
LAGy jsou nepravidelne, nekdy jsou kratsi, bezne kolem 2s, ted rekordne az 3s. Dost neprijemna vlastnost.
14. PRIDANO - Razeni programu pomoci cisla, ci po celych strankach a ne po 1 posunu.
K diskuzi v Olomouci se k zadnemu zlepseni asi moc neschyluje. I kdyz Tomas mi dal celkem za pravdu.
Naposledy upravil(a) iTomB dne 13 May 2018 21:39, celkem upraveno 1 x.
0 x
Ta 7ka je fakt hnusná. Dost to znepříjemňuje sledování z archivu. Pokud by bylo nějaké pořadí v jakém se mají chyby opravit tak 7ku bych dal na první místo.
0 x
honzam píše:Ta 7ka je fakt hnusná. Dost to znepříjemňuje sledování z archivu. Pokud by bylo nějaké pořadí v jakém se mají chyby opravit tak 7ku bych dal na první místo.
Ideálně aby to přešlo plynule na další pořád a třeba nahoře v rohu to jenom informovalo nějakym malym rámečkem že to přelejzá dál.
0 x
honzam píše:Ta 7ka je fakt hnusná. Dost to znepříjemňuje sledování z archivu. Pokud by bylo nějaké pořadí v jakém se mají chyby opravit tak 7ku bych dal na první místo.
O problemu se vi vice jak mesic a byla od te doby i nova verze 3.4.4.4 ...
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Přidej na seznam nemožnost řadit programy pomocí stisknutí čísla pro požadované umístění. Dřív normálně šlo naťukat například 34 a program se přesunul na pozici 34. Dneska už to nejde a je potřeba přesouvat krok po kroku. Takže pokud budete chtít program z 80 pozice na 5, tak musíte 75x zmačknout tlačítko nahoru... Takže je vlastně nemožné si seřadit programy jak chcete. Kua kdo tohle vymyslel?
0 x
Klidně to pošlete na noc@4net.tv, ale asi tam nikdo nepracuje.
Já tam posílal mail 26.4. a i přes 3 urgence nemám jedinou odpověď. Jediné co funguje dobře je zasílání faktur, většinou teda s více službami než skutečně máte. Prostě super
Já tam posílal mail 26.4. a i přes 3 urgence nemám jedinou odpověď. Jediné co funguje dobře je zasílání faktur, většinou teda s více službami než skutečně máte. Prostě super
0 x
mrazek609 píše:Klidně to pošlete na noc@4net.tv, ale asi tam nikdo nepracuje.
Prave na tohle tema jsem mel na konferenci rozhovor s Davidem a Tomem. David me asi dost nepochopil a porad mi tvrdil, ze to co chci je blbost, at to posilame na email (ale zapomina, ze je to dost nesystemove a nefunkcni - overeno vice lidma).
Tom me pochopil asi vic.
Zadal jsem uzavrene forum, kde by se davali infa o nove BETA verzi s changelogem, my by jsme ji mohli testovat a pokud by jsme nenasli chyby, sla by mezi lidi ...
Nove nalezene chyby by se tam sepisovali a pripadne nekdo od nich, by to rozdeloval a ke kazde chybe samostatna diskuze. Vice lidi to muze napsat ze sveho pohledu a i nasledne otestovat.
Dle me by tohle mohlo velmi pomoci. Jeste tady cekam na vyjadreni od Davida, ktere mi zde psal cca pred mesicem.
0 x
mrazek609 píše:Klidně to pošlete na noc@4net.tv, ale asi tam nikdo nepracuje.
Je to takovej druhej netservice s ispadminem
3 x
a z jakeho mailu jste to posilal?mrazek609 píše:Klidně to pošlete na noc@4net.tv, ale asi tam nikdo nepracuje.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Asi je jedno, kdo posilal z jakeho mailu. Ja taky reklamoval na NOC tu hnusnou sedmicku uz vice jak pred mesicem. Nedostal jsem na to zadnou odpoved a po mesici se tiket uzavrel z duvodu necinnosti nebo jak je to tam napsane. Kdyz jsem na to reagoval, ze tiket rozhodne nemuze byt uzavren, protoze problem neni opraven, tak jsem opet nedostal zadnou odpoved.
Technicka podpora opravdu na nic. Jaka je pane Kuldo Vase rada, kdyz i Vase stale odkazovane NOC neplni svuj ucel?
Technicka podpora opravdu na nic. Jaka je pane Kuldo Vase rada, kdyz i Vase stale odkazovane NOC neplni svuj ucel?
0 x
No jedno to neni, pokud chci najit jaky ticket to byl a overit kdo ho resil a proc to skoncilo dle komentaru nize tak musim vedet z jakeho mailu to prislo, podle nicku pod kterymi tu vystupujete to fakt nedohledam.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Odeslan dalsi email s videem, kde je pokus o zadani znaku pri vyhledavani.
30 vterin jsem zadaval jeden znak a to na 5 pokus ...
30 vterin jsem zadaval jeden znak a to na 5 pokus ...
0 x
dkulda píše:No jedno to neni, pokud chci najit jaky ticket to byl a overit kdo ho resil a proc to skoncilo dle komentaru nize tak musim vedet z jakeho mailu to prislo, podle nicku pod kterymi tu vystupujete to fakt nedohledam.
Jedno to asi je, protoze to urcite nahlasilo i vice lidi (i ja zde ...) a stejne chyba neni opravena.
To ze se ticket uzavre sam po mesici, jsme spolu probirali. Proto jsem navrhoval forum. Vam 50 lidi nahlasi stejnou chybu a vy mate 50 ticketu ...
0 x