❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
utajeny sef....
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
-
- Kontaktovat uživatele:
No to je, že? Však taky dal technikovi malou akuvrtačku. To aby se mu do toho panelu lépe vrtalo a přidal mu 12000,- na celý rok. V chráněné dílně přidal šílených 6,-Kč na hodinu. Co s takovým množstvím peněz budou sakra dělat?
0 x
Ono to klidně může být 10 %. Což je dost.
Petr Bačina píše:V chráněné dílně přidal šílených 6,-Kč na hodinu. Co s takovým množstvím peněz budou sakra dělat?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
- Kontaktovat uživatele:
ludvik píše:Ono to klidně může být 10 %. Což je dost
Dost? 1000,-Kč hrubého? Nehledě na to, že na chráněnou dílny není problém dostat dotace a mít tak zaplacenou velkou část nákladů. Jasně že musel zvednou peníze, protože musel, jelikož se zvedla minimální mzda!
0 x
Já ho neomlouvám. Ale zároveň nepředpokládám, že by měli nějak výrazně víc nad minimální mzdu.
Ono i pro těch 21 tisíc to vychází na cca 5 % ... v životě jsem nedostal přidáno víc.
Ono i pro těch 21 tisíc to vychází na cca 5 % ... v životě jsem nedostal přidáno víc.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ono je to o něčem jiném. Přidal jim 10% protože musel dorovnat minimální mzdu nějakých 66,- na cca 74,- Pak si tam pobrečí o tom, že jim Mercedes neplatí dost aby mohli lidem dát peníze. Jenže už tam neřekl, že na invalidu dostane 12000,- měsíčně od státu a za pohybově omezeného 5000,-Kč. Dělá ze sebe samaritána a přitom jenom dělá to co další podnikavci. Postaví podnik z 50% na invalidech, dostane prachy od státu a my mu jeho podnikání doplácíme.
0 x