❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
OvisLink 5460v2
OvisLink 5460v2
Mám prozbu, kdyz mam OvisLink 5460v2 jako AP kolik tak unese klientu na sebe konektovanych?? Dekuji za odpoved...

0 x
moc bych to neprehanel tak 10 je v pohode, pokud tam jde jen internet rekneme 1mbit tak mozna i 20 vic uz nedoporucuju. Spis pouzij nejakyho mikrotika na AP budes mit aspon lepsi prehled o signalu a provozu.
0 x
O.K. děkuji za radu, mam tam asi jem 5lidicek a vic jich tam nebude. Jinak mikrotika mam ale tenhle spoj je jen pro ne tak se mi tam nechtelo davat dalsiho mikrotika...pripadlo mi to jako levnejsi reseni.
0 x
mewriksh píše:O.K. děkuji za radu, mam tam asi jem 5lidicek a vic jich tam nebude. Jinak mikrotika mam ale tenhle spoj je jen pro ne tak se mi tam nechtelo davat dalsiho mikrotika...pripadlo mi to jako levnejsi reseni.
WL-5460AP v pohode. O vykone si urobis obrazok, ked prepnes Ovisa do G ako klienta voci nejakemu vykonnejsiemu AP tiez v G a ak mas moznost, uvidis ze to prenesie 14-16Mbit/s v pohode. Takze ked na toto ma dost vykonu, tvojich 5 klientov to utiahne v pohode.
0 x
v pohode, v pohode, vsetko v pohode dokedy prvy zo zakaznikov neobjavi torrenty.... potom to uz taka pohoda nebude 

0 x
Měl bych taky podobný dotaz ale trochu v opačné situaci...
Na jedné straně mám vysílač OvisLink 5470... Puvodně tento vysíllač byl jenom pro 2 klienty kteří měli OvisLink 5460.
Na této stanici se mi počet vyšplhal na cca 10lidí a chtěl bych tam hodit jako vysílač RB433AH + CM9 nebo R52
Takže se ptám co říkáte na sestavu
vysílač: RB433AH + CM9 nebo R52
klienti: OvisLink 5460v2
nějaké zkušenosti z praxe atd a ještě doporučení CM9 nebo R52
Jinak u 2,4GHz jedu v G
Předem děkuji
Na jedné straně mám vysílač OvisLink 5470... Puvodně tento vysíllač byl jenom pro 2 klienty kteří měli OvisLink 5460.
Na této stanici se mi počet vyšplhal na cca 10lidí a chtěl bych tam hodit jako vysílač RB433AH + CM9 nebo R52
Jinak u 2,4GHz jedu v G
Předem děkuji
0 x
whit píše:Měl bych taky podobný dotaz ale trochu v opačné situaci...
Jinak u 2,4GHz jedu v G
Předem děkuji
Ako uz je zvykom v romto threade, RB433AH pre ten pocet klientov v pohode

Na CM9 badam lepsiu citlivost na prijimany signal od kliosov oproti R52. Ak si v zarusenom prostredi tak radsej R52.
0 x
keksik píše:Ako uz je zvykom v romto threade, RB433AH pre ten pocet klientov v pohode.
Na CM9 badam lepsiu citlivost na prijimany signal od kliosov oproti R52. Ak si v zarusenom prostredi tak radsej R52.
Jak říkám současně je tam jako vysílač OvisLink 5470 a funguje to skvěle...
zarušené to tam není prakticky vůbec, všichni klienti jsou tomu vysílači velice blízko do cca 350m...
Jen mě tedy zajímalo jaký produkt mám tedy vybrat...
Za tím RB433AH bych si docela i stál (poměr cena/výkon)
ale výběr mezi CM9 nebo R52 tam jsem v koncích...
+ kdybych tam chtěl ještě miniPCI pro 5GHz tam by jste mi doporučili to samé co u 2.4GHz ?
Předem děkuji
0 x
me se docela pravidelne stava u ovislinku 5460 (i v2) , ze na masine odejde jeden lan port. Rekl bych, ze je to kazdy druhy.
Ma nekdo podobne zkusenosti?
Ma nekdo podobne zkusenosti?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
level píše:docela pravidelne kazdej desatej
Proto kupuju WA2204A

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
ja zase kupuju WRT 312/314
0 x