❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, zda někdo máte zkušenosti s okruhem od Telco Pro Services, a. s.. Byl jsem v minulosti odrazován kvuli žalostnému servisu, tak by mě zajímalo jak na tom nyní jsou Za jakékoliv reference předem děkuji
Odstavku jsou schopni oznamit pet dni predem, doba vypadku dva dny, rikaji tomu "emergency vypadek". Pokud to ma jit pres optiku ve VVN a nemaji to zokruhovane, tak bych dal ruce pryc. Pravda meli jsme to na cca 400km, takze ty problemy se hodne nascitaji, ale ten pristup je tragicky.
Dva dny total nic? UPC business trvalo opravit zařízení na popu v HK asi 5 dní, náhodně to ztrátovalo data (myslím žeto bylo v 2016) a už jsem myslel že přijdu o většinu zákazníků. Chvilku to jelo a chvilku ne, v intervalu asi 5 minut výpadek kolem 15s. Ano komunikovali, ale donutit je, aby nám přehodili vlákno do jiného boxu na POPu trvalo 5 dní. Nádledovaly omluvy, slevy ..... ale ten problém nebyl příjemnej
Tohle peklo na dva dny bylo asi ctyri roky zpet. V prumeru je to cca 9 takovych oznameni rocne s casem 08-16 a oznamenou delkou vypadku 8 hodin. Uz jsme davno pryc. O2 nam uz taky stihlo oznamit vypadek na 72 hodin, kdyz se jim nepodaril prifuk na D1 a kabel sel nejdriv ven a pak teprve novy zpatky. Ale to byla 10GE lambda.