❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

I4WIFI - nové reklamace- pozor

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
KoZLiCeK

Re: I4WIFI - nové reklamace- pozor

Příspěvekod KoZLiCeK » 7 years ago

okoun píše:hmm tak ted nevím jeslti půjde strčit ten aktivní prvek z ISA400 do ISA300 když by se to náhodou za pár let porouchalo...

jde
0 x

S_a_M

Příspěvekod S_a_M » 7 years ago

Uz mne to vlano neba... Na I4 jsem nakupoval driv (na svoje ICO ne firemni) jezdil jsem i na skoleni, pak asi dve reklamace neuznany a najednou buch a registrace nefungovala???? Nechapal jsem, zacal jsem bral v ipckach a je klid. Moje zkusenost !!! Urcite nejsme sam treba the.Max je na tom podobne.
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!

i4wifi
antispam: Ano

Příspěvekod i4wifi » 7 years ago

S_a_M píše:Uz mne to vlano neba... Na I4 jsem nakupoval driv (na svoje ICO ne firemni) jezdil jsem i na skoleni, pak asi dve reklamace neuznany a najednou buch a registrace nefungovala???? Nechapal jsem, zacal jsem bral v ipckach a je klid. Moje zkusenost !!! Urcite nejsme sam treba the.Max je na tom podobne.

To souvislost zcela určitě nemá. Můžete mi prosím napsat IČ? Klidně do PM. Děkuji.
0 x