❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

SOLVED - Mio VixCam C10 jako IP kamera - ale kde jsou pristupy????

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
tidbitcz

SOLVED - Mio VixCam C10 jako IP kamera - ale kde jsou pristupy????

Příspěvekod tidbitcz » 7 years ago

Zdravím všechny, mám zde jednu lahůdku, kterou mi neni schopen vyřešit ani support spol Mio
Mio VixCam C10 je super kamera, ale.....
Rad bych ji mel spustenou, tak jako vsechny ostatni (Edimax, D-Link atd....) pres prohližec, resp. prehravac v browseru.
Sit nahodila IP adresu kamery, kterou uziji v browseru, naskocila login page (tak jako vzdycky).... ale ejhle... kde sezenu user a heslo?!?!?
Ano ano, nez jsem skocil na PC, pouzil jsem appku na iPhonu k registraci, propojeni s kamerou, zmenil jsem heslo atd..... kamera tedy s telefonem bezproblemove slape.... ale ani jedina vec nelze pouzit na webovem loginu..... proste se na tu kameru nedostanu....
jedina odpoved od Mio je ze "pristup ke kamere pres browser neni mozny, mozny je pouze pres appku na telefonu".... na primy dotaz, proc tam je tedy login page, jsem odpoved nedostal....
mrknete se jak ona loginpage vypada....
http://www.tidbit.cz/ipcammio.png

Nevite nahodou jake jsou zakladni pristupy do teto kamery? nebo kde to najdu?
diky moc
Naposledy upravil(a) tidbitcz dne 26 Feb 2018 19:45, celkem upraveno 1 x.
0 x

hlavva

Příspěvekod hlavva » 7 years ago

admin

password

??
Pak bych ještě zkusil různé porty jestli to na něčem rovnou rtsp nevalí...
Případně rtsp://ip kamery
1 x

tidbitcz

Zkousel jsem vsechny standardni kombinace od user, admin, root, password atd atd... ale nic....
rtsp nevali cece..... ale diky za tipy...
0 x

tidbitcz

tak vyreseno:))) diky za tipy.. generator frekventovanych loginu zabral:)
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 7 years ago

A která kombinace zabrala?
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

tidbitcz

ADmin a ROot
Nevim kdo to vymyslel... ale je to tak...
verejna informace to ale neni
2 x

jindrichsrb

Příspěvekod jindrichsrb » 7 years ago

Mám dotaz, ohledně připojení kamerky přes tu aplikaci. Neustále mi to píše "Chyba 20" při snaze o připojení kamerky do aplikace. Naskenuju QR kod, zadam oznaceni kamerky i heslo k wifi, dám připojit a vždy to selže na 20%. Nevíte, v čem může být problém? Telefon mám s Android 6.0.
Díky předem za pomoc!
0 x