Zdravím,
pokud jde o netyp rozvaděče a vany, asi pořídíš tady:
http://www.ispshop.cz/index.php?main_pa ... cts_id=386
mpcz, 01.may.2017
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Fotky z našich (všech ISP) realizací
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
zubodravec: SketchUP
whef: MW je nějaká standardní řada, je to jen pro napájení mikrotiků, pro 48V používáme aktuálně BKE, na větších bodech aktuálně zvažujeme a připravujeme FTTA/PTTA. IMCO jsme zatím netestovali.
Laibir: rozvaděč na fotce je tuším 15U venkovní kmrack v nerez provedení - je to ale 19" nikoliv 10"
whef: MW je nějaká standardní řada, je to jen pro napájení mikrotiků, pro 48V používáme aktuálně BKE, na větších bodech aktuálně zvažujeme a připravujeme FTTA/PTTA. IMCO jsme zatím netestovali.
Laibir: rozvaděč na fotce je tuším 15U venkovní kmrack v nerez provedení - je to ale 19" nikoliv 10"
0 x
Mohu poprosit o ukázové fotky optickych van a kazet odkrytych. Dekuji
0 x
Náš optický "domeček" 
- Přílohy
-
- IMG-20180215-WA0003.jpg (192.22 KiB) Zobrazeno 4952 x
-
- IMG-20180215-WA0004.jpg (231.52 KiB) Zobrazeno 4954 x
1 x
-
pekne. Domecek mate odkud, smim-li se ptat?
Nas zdroj na sumne, lehke a levne domecky vyschnul pote, co jejich vyrobce koupil zahranicni majitel a ten ty domecky naridil vyhodit z nabidky (aby se mohli plne venovat vyrobe lukrativnejsich mnohem vetsich) . Tenhle vypada podobne utulne jako to, co jsme kupovali.
Nas zdroj na sumne, lehke a levne domecky vyschnul pote, co jejich vyrobce koupil zahranicni majitel a ten ty domecky naridil vyhodit z nabidky (aby se mohli plne venovat vyrobe lukrativnejsich mnohem vetsich) . Tenhle vypada podobne utulne jako to, co jsme kupovali.
0 x
ale fuj. zdá se mi to nebo jsou SC/PC patche v SC/APC konektorech?
0 x
Halamíček Jakub
halamicek píše:ale fuj. zdá se mi to nebo jsou SC/PC patche v SC/APC konektorech?
náhodou! kombinace zelené a modré je pěkná
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
svestka píše:halamicek píše:ale fuj. zdá se mi to nebo jsou SC/PC patche v SC/APC konektorech?
náhodou! kombinace zelené a modré je pěkná
To i kombinace žluté a oranžové a moc to nejede
0 x
Halamíček Jakub
Zapojením PC a APC konektorů na sebe může dojít k nevratnému poškození obou (otlaky, uštípnutí ferule...)
0 x
Díky za rady
Vím o tom, většinou jsou tam jen nesprávně barevné spojky, konektory jdou proti sobě správné. A moje praktická zkušenost je taková, že i při spojení nesprávných konektorů "to funguje" - samozřejmě se ztrátou signálu - nikdy jsem nezaznamenal nevratné poškození konektorů (neříkám, že tam nemůže být
).
Jinak domeček je z porfixu, půdorys cca 3x2m.
Vím o tom, většinou jsou tam jen nesprávně barevné spojky, konektory jdou proti sobě správné. A moje praktická zkušenost je taková, že i při spojení nesprávných konektorů "to funguje" - samozřejmě se ztrátou signálu - nikdy jsem nezaznamenal nevratné poškození konektorů (neříkám, že tam nemůže být
Jinak domeček je z porfixu, půdorys cca 3x2m.
0 x
Z trochu jiného soudku. ... aneb, jak vypada 41 obsazrených U v 42U racku (1U nepočítám, protože to je vyvazovací panel).
- Přílohy
-
- WP_20180129_07_40_31_Pro.jpg (234.3 KiB) Zobrazeno 4243 x
-
- WP_20180129_07_40_13_Pro.jpg (225.31 KiB) Zobrazeno 4243 x
-
- WP_20180129_07_40_08_Pro.jpg (227.51 KiB) Zobrazeno 4243 x
Naposledy upravil(a) skrivy dne 20 Feb 2018 11:27, celkem upraveno 1 x.
0 x
skrivy píše:Z trochu jiného soudku.
- Přílohy
-
- WP_20180129_07_40_38_Pro.jpg (231.97 KiB) Zobrazeno 4243 x
0 x
Kmotrik píše:Přidávám také pár fotek z našich realizacíIMG_20160304_112644.jpg
Ty bubny to je nejaky ubnt s radomem?
0 x
Kart píše:Kmotrik píše:Přidávám také pár fotek z našich realizacíIMG_20160304_112644.jpg
Ty bubny to je nejaky ubnt s radomem?
Ano prosim, klasicky nanobeam a na tom hlinikovy radom na 4 pruzinkach...
0 x