❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: vtipné fotografie
my to proste tak delame, nikde to nevystavuju, nevidim duvod ... ale par fotek mam no .. jsou z iphonu, takze to neni asi na velky tisk, ale na ukazku staci 
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
dagus píše: však jsem již řekl, že nic. Takže pro méně chápavé, opravdu považuji ubnt skalár za stejně dobrou anténu jako rfe. Není to žádná věda, není tam co pokazit.
A pokud hledáš co je tam špatně, tak prosim. Pokud to není v ďolíku a fotka neklame, tak si ty sektory sklop dolu. Půl vyzařováku ti svítí do nebe k prdu.Musela by bejt asi fotka do terénu okolo, aby to bylo obhajitelné, ale to je za mě. Jinak pěkný děláme to podobně, jen ne s ubnt.
A z jaký jsem společnosti Ty? Já jen, abych se podíval "jak se to dělá správně"
0 x
http://gsmweb.cz/fotky/2018/o2-za_cukrovarem-b.JPG 
http://gsmweb.cz/foto.php?op=eurotel&cid=1965&okres=AB
http://gsmweb.cz/foto.php?op=eurotel&cid=1965&okres=AB
Naposledy upravil(a) OK1COM dne 19 Feb 2018 20:59, celkem upraveno 1 x.
0 x
tak to je solidne na prase... co se tim kryje, ty zdi okolo ? 
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
kure05 píše:dagus píše: však jsem již řekl, že nic. Takže pro méně chápavé, opravdu považuji ubnt skalár za stejně dobrou anténu jako rfe. Není to žádná věda, není tam co pokazit.
A pokud hledáš co je tam špatně, tak prosim. Pokud to není v ďolíku a fotka neklame, tak si ty sektory sklop dolu. Půl vyzařováku ti svítí do nebe k prdu.Musela by bejt asi fotka do terénu okolo, aby to bylo obhajitelné, ale to je za mě. Jinak pěkný děláme to podobně, jen ne s ubnt.
A z jaký jsem společnosti Ty? Já jen, abych se podíval "jak se to dělá správně"
Tohle je soukromý účet a pokud vedení nebude chtít nic uveřejňovat, tak to není veřejné. Netvrdím že máme vše dokonalé, ale stydět se za to co projde mě rukama nemusím. Snažím se diskutovat, tak aby to místní i mě někam posunulo. Uveřejňuji to co osobně testuji, zhotovuji a rád se podělím o info které je veřejné. Víc bohužel, přímá konkurence nejsme, pracuji v jiném kraji.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v kterem kraji ? 
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:my to proste tak delame,
Jsem myslel že to jsou 30tky RF. Ted koukám že mají jiný držák takže asi kopie alá UBNT? Má to oddálení velký vliv? Taky se snažíme sektory oddalovat ale takhle moc to neděláme.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze ma
.. vzdy jde o energii, ikdyz ma hlinikove telo a filtr jen na svuj kanal, stejne to sviti kolem sebe, jen mene ... a tak kdyz jsou vzdylenejsi od sebe, jede to fajn 
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Gemb píše:Kart píše:Gemb píše:To ma vzdy udivuje ako ma kazdy na lepsie radia ci konstrukcie ale sektory ku koncakom pouziva totalne sracky, ci ine klientske anteny...najcastejsie nanostationy,sxt ci tieto plackyA ze tu takych na fore neni malo.
Cau, rad si poslechnu, co k zakosum davas ty
Zle si to pochopil, myslel som pouzivanie klientskych anten ako sektorov - nanostationy, sxt atd. Tak ked ma firma na alcomy, raye atd tak hadam kupit riadne sektory nemoze byt problem ? Nehovoriac o tom, ako sa tie male srance medzi sebou rusia ale na to mnoho ludi tu na fore stale neprislo.
Co kdyz z toho ma treba jen udelanou SSID reklamu.
0 x
Viktor Novotný píše:IMG_1875ispf.jpg
co je na tomhle treba spatne ?
Chybi mu tam bleskosvod? Zbytecne dlouhe pouzite drzaky?
0 x
Kart píše:Viktor Novotný píše:IMG_1875ispf.jpg
co je na tomhle treba spatne ?
Chybi mu tam bleskosvod? Zbytecne dlouhe pouzite drzaky?
neslouzi jako bleskosvod samotna prihrada? kdyz je dole uzemnena, nevidel bych problem.
a dlouhe drzaky jsou kvuli vetsimu odstupu hornu od sebe, to je imho dobre.
1 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
- midnight_man
-
- Kontaktovat uživatele: