cznet píše:Funguje Igninet 2.5 Gbit nekomu spolehlive? Treba i na kratsi vzdalenosti a bez 5GHz zalohy? Jakou rychlosti?
zatim spise ne !
cznet píše:Funguje Igninet 2.5 Gbit nekomu spolehlive? Treba i na kratsi vzdalenosti a bez 5GHz zalohy? Jakou rychlosti?
dagus píše:Nám na 500m datarate 2,5/2,5 pingy drzi stabilně, teď jsem testoval ping 100ms interval, zatížení 100mb fullduplex a z 1,3mil packetu ztráta 600packetů. Přenese to gigo jak nic, používáme jak eth, tak sfp.
dagus píše:Psal jsem na podporu ohledně těch výkonu, zatím bez reakce. Ale stejně si myslím že to je 14dBm eirp. Teďka budu nasazovat další dva spoje na test 580 a 810m tak dám vědět jak se to chová. Jinak ke zpracování nikde jsem tu 2,5tku nenašel otevřenou, ale první verze nic děsnýho. Jinak po hw stránce taky ne úplně špatný, líbí se mi že to má sfp a umí jet na 48V. To tik mít nebude. Vzhled je hnus, ale je daný konstrukcí což se ukázalo jako jediná možná i u tiku. Uvidíme jak moc to bude stable. Nasazuji v kruhu se starým spojem do lokality.
dagus píše:Nám na 500m datarate 2,5/2,5 pingy drzi stabilně, teď jsem testoval ping 100ms interval, zatížení 100mb fullduplex a z 1,3mil packetu ztráta 600packetů. Přenese to gigo jak nic, používáme jak eth, tak sfp.
midnight_man píše:TX 0vie to 14...