❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Kto vie...pokial maju technikov platenych od poctu montazi tak to takto vyzera. Ked takyto pripad nastane vzdy davame 2x dlazdicu 50x50x5 a na to tuto konzolu
0 x
Gemb píše:Kto vie...pokial maju technikov platenych od poctu montazi tak to takto vyzera. Ked takyto pripad nastane vzdy davame 2x dlazdicu 50x50x5 a na to tuto konzolu konzola-na-kvader-ministativ.jpg
Máš odkaz na tu konzoli? Takovou zrovna potřebuju.
0 x
1 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
soooc píše:Proč to dělat jednoduše že?
633-thickbox_default.jpg
http://www.drzakanteny.cz/product.php?i ... &id_lang=1
Pouzivame aj tuto, ale najcastejsie pouzivam tu co som daval vyssie. Prichytenie klasicky na hmozdiny tak ako do steny. Polozis na seba dve dlazdice., navrtas a hotovo.
0 x
soooc píše:Proč to dělat jednoduše že?
Někdy je ale problém na straně klienta, kterému je líto dát pár stovek za tohle řešení. Zrovna nedávno jsem měl takového. Chtěl si raději udělat držák sám. Říkám OK a ještě mu dávám radu, že teda může třeba vzít starou pneu, zalít dovnitř beton, dát do toho trubku a má držák. Pak mi vítězoslavně volá, že má držák hotový a může se udělat instalace. Přijdu tam a vidím z desek stlučený "květináč", do kterého nasypal hlínu (jakože zátež) a ke květináči připevnil dvěma vruty nějakou násadu od lopaty a na to že mám dát anténu. Nejdříve jsem měl chuť se otočit a poslat ho s tím do prdele, pak jsem si ale řekl, že je to jeho problém a až se mu to rozpadne, tak si zaplatí výjezd a stejně ušetří kulové.
1 x
-
- Kontaktovat uživatele:
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze smat by se melo maximalne tomu co muze technik / firma ovlivnit .. tedy vystavba vysilacu, tam je jasne kdo to ojebal a kdo ne .. ale pokud klient trva na svem pojeti drzaku, je k smichu maximalne klient ne technik
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:myslim, ze smat by se melo maximalne tomu co muze technik / firma ovlivnit .. tedy vystavba vysilacu, tam je jasne kdo to ojebal a kdo ne .. ale pokud klient trva na svem pojeti drzaku, je k smichu maximalne klient ne technik
A jak podle fotky zjistíš, že to bylo tak nebo tak
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tak vysilac ( "sajt" ) v drevenem kvetinaci asi nebude ne ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Petr Bačina píše:A až to vyfotí konkurence, pověsí to sem, tak se ti budeme smát
Sebemrskačsky jsem si říkal, že to vyfotím sám a postnu sem, jak bude instalace hotova, ale pak jsem na to zapoměl. Takže smůla, musíš si to jen představit
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobre uvazujes,
radeji se preventivne bonzni
))
radeji se preventivne bonzni
DarkLogic píše:Petr Bačina píše:A až to vyfotí konkurence, pověsí to sem, tak se ti budeme smát
Sebemrskačsky jsem si říkal, že to vyfotím sám a postnu sem, jak bude instalace hotova, ale pak jsem na to zapoměl. Takže smůla, musíš si to jen představit
0 x
Není to moc na fotce vidět, ale takhle to asi není moc funkční. Koho by to napadlo, zavětrovat lankem 90° od směru "padání"...
Je to foto z map, fotil jsem to na místě, ale můj telefon neměl v plánu si to uložit.
Proto jsem se na to podíval na mapách a udělal výřez. Bohužel se to tam trochu prolíná.
Ale hlavně je trochu vidět to lanko, 90° od směru padání...
Na Google je poslední foto z r. 2012, tam je to ještě bez toho lanka, teď to vypadá trochu víc nahnuté.
Zajímalo by mě, jestli to mají s Cetinem domluvené, když je tam přilepená (dost hloupě) optika a začalo to padat "trochu víc".
Je to foto z map, fotil jsem to na místě, ale můj telefon neměl v plánu si to uložit.
Proto jsem se na to podíval na mapách a udělal výřez. Bohužel se to tam trochu prolíná.
Ale hlavně je trochu vidět to lanko, 90° od směru padání...
Na Google je poslední foto z r. 2012, tam je to ještě bez toho lanka, teď to vypadá trochu víc nahnuté.
Zajímalo by mě, jestli to mají s Cetinem domluvené, když je tam přilepená (dost hloupě) optika a začalo to padat "trochu víc".
- Přílohy
-
- zavetrovani.jpg (110.91 KiB) Zobrazeno 3351 x
Naposledy upravil(a) aaakecal dne 20 Jan 2018 10:19, celkem upraveno 1 x.
0 x
-
Tento obrázek má víc záhad. Že šel kolem nindža a ve 2m výšce ho přesekl, bych ještě přijal. Ale že sloup zůstal levitovat a čekal na svého fotografa, mi hlava nebere.
0 x