Má niekto skúsenosti s HmailServer ?
Dlho som sa pohrával s myšlienkou vlastného mailservera, tak som sa do toho pustil a vyzerá to dobre .. nainštaloval som ho na Win 2008 R2 Standard (normálny DELL server ! žiadny PC v kuchyni ;P) mám v ňom nastavené 2 dómeny a celkovo asi 10 poštových schránok .. v DNS mam MX záznam + SPF + DKIM + DMARC .. emaily chodia pekne nepadajú do spamu a podobne.
Lenže teraz riešim záložný server .. Mám internet od UPC 250/25 ktorý nepadá je celkom stabilný + všetko je na záložnom zdroji ... ale kedže UPC nedokáže dať poriadne "železo" (router-brige) tak sa obávam aby sa emaily nestrácali kedže za posledný rok som musel dať tu krabicu od UPC 3x vymeniť a to znamená výpadok na cca 3hodiny... Doma mám HP server (microserver gen8) win 2012 R2 a beží na ňom DLNA server na media do televízie a takéto blbosti ... tak ma napadlo urobiť s neho môj záložný mailový server .. urobil som nový Ačkový záznam zs1.domena.sk , pridal som MX záznam s vyšším číslom , ale nejako sa nedokážem dopatrať ako to nastaviť ... je tu nejaka dobrá duša ktorá by mi pomohla ?