Pintero píše:dle mých prvotních testů je wAP-60G celkem slušnej všesměr, tak bacha na to
Však výrobce udává že to je 60 stupňový sektor (vhodný na multipoint). Takže kdo si myslel že to je P2P by se měl nejdřív podívat do datasheetu
Pintero píše:dle mých prvotních testů je wAP-60G celkem slušnej všesměr, tak bacha na to
Pintero píše:mpcz píše:Bacha na co? mpcz, 7.jan.2018
I když je další spoj o padesát metrů dál než končí anténa prvního spoje a spoje jsou vůči sobě kolmo - ve tvaru písmena T, tak se navzájem slyší na 60. Pokud jsou na stejných kanálech a teče přes ně víc než 50 Mbps, tak latence letí přes 30 ms a začíná to drhnout.
stouracpetr píše:Prototyp zarice v limcove parabole 35 cm,terenni zkousky na vetsi vzdalenost budeme provadet koncem tydne.Pokud se osvedci,bude se jednat o presny laserovy vypalek s chladicem.
Viktor Novotný píše:uprimne mam za to, ze Michal Peterka uz ma tyhle otazky v maliku .. uz to "zkousi" mesic
mpcz píše:No proč by to dělal, je tam mezifrekvence a nenapadá mě, proč ji zkoumat.
lazna píše:No a co? Peterka neni Karel 'Clock' Kulhavy a dost pochybuji ze da kriticke informace k dispozici kdyz ho pripadny technologicky naskok zivi....
lukasw píše:lazna píše:No a co? Peterka neni Karel 'Clock' Kulhavy a dost pochybuji ze da kriticke informace k dispozici kdyz ho pripadny technologicky naskok zivi....
no, ja mam radeji funkcni reseni, nez abych vsechno vedel a nic mi nefungovalo, takze radeji dam penize Michalovi za to ze vyresi co potrebuju a muzu delat to co je pro me dulezite a co zivi zase mne - poskytovani internetu
lazna píše:mpcz píše:No proč by to dělal, je tam mezifrekvence a nenapadá mě, proč ji zkoumat.
Treba proto abych vedel jak mam volit pripadny delsi kablik mezi mainboard a antenou?
lazna píše:lukasw píše:lazna píše:No a co? Peterka neni Karel 'Clock' Kulhavy a dost pochybuji ze da kriticke informace k dispozici kdyz ho pripadny technologicky naskok zivi....
no, ja mam radeji funkcni reseni, nez abych vsechno vedel a nic mi nefungovalo, takze radeji dam penize Michalovi za to ze vyresi co potrebuju a muzu delat to co je pro me dulezite a co zivi zase mne - poskytovani internetu
My mame ubastleno a funguje to zatim nad ocekavani, proc bych mel davat penize Peterkovi?