❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
60GHz IgniteNet MetroLinq
Re: 60GHz IgniteNet MetroLinq
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- midnight_man
na discompu to asi sehnat umí. Neprodávají protože se to tady neprovozuje.
0 x
dagus píše:na discompu to asi sehnat umí. Neprodávají protože se to tady neprovozuje.
ale provozuje,konkurence to tady u nas má na 1,3km.... idioti...
0 x
- midnight_man
uz vidim...z kazdeho druhu 50ks skladom
asi sa to fakt nepredava teda...
asi sa to fakt nepredava teda...
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Protože se asi čeká na druhou verzi, která by měla umět 2,5Gb, adaptivní modulaci atd.
edit: tak koukám, že už mají i tu novou verzi...
0 x
Petr Bačina píše:Protože se asi čeká na druhou verzi, která by měla umět 2,5Gb, adaptivní modulaci atd.
nova verze uz nejaky mesice je v provozu ale adaptivni modulaci mela uz ta prvni verze
s novyma firmwarama to v posledni dobe dost vylepsili tak to je i stabilni a na kilometr to jede
0 x
takže nemusíte slintat u mikrotiku 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
No jde o to že mikrotik stojí míň a nikdo ho nepozná, když se to zavře do krabice. Tohle pozná i slepej.
0 x
no to LHG rozhodně nebude stejný bude se to dát poznat 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Však mě vyhovuje spíš ten stávající. Do 100m mě to nejednou pomůže. Kdyby to dalo 200m je to lepší, ale i takhle super.
0 x
- midnight_man
chlapi ma niekto niekde daku kalkulačku na tych 60Ghz?
podla jirous kalkulačky a citlivosti ktoru ma ten metrolinq v datasheete to pojde aj na 1,5 km....s prehladom (ta menšia verzia) 38db antena a 12db vykon...
ma to niekto nasadene alebo realne zratane?
podla jirous kalkulačky a citlivosti ktoru ma ten metrolinq v datasheete to pojde aj na 1,5 km....s prehladom (ta menšia verzia) 38db antena a 12db vykon...
ma to niekto nasadene alebo realne zratane?
0 x
Zdravím,
zkus toto. Předem říkám, že jsem skončil na 10 GHz, takže to nemám ověřené na tak vysokých kmitočtech. Vzorečky jsem opsal ze svých skript, které už taky něco pamatují. Pak dej vědět, pokud to budeš mít možnost s něčím porovnat.
mpcz, 29.dec.2017
zkus toto. Předem říkám, že jsem skončil na 10 GHz, takže to nemám ověřené na tak vysokých kmitočtech. Vzorečky jsem opsal ze svých skript, které už taky něco pamatují. Pak dej vědět, pokud to budeš mít možnost s něčím porovnat.
mpcz, 29.dec.2017
0 x
- midnight_man