❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- midnight_man
Muze mi nekdo poradit jak mam nastavit Android box 2, aby me sel v HD a obraz se decentne netrhal.
Respektive mel jsme arisbox s iptv od ispaliance s variabilnim tokem pres wifi ne multicast.Tak jsem chtel zkusit jak slape sledovanitv.
Sice je pekny,ze android box ma datovy tok do 2Mbits oproti arrisu, ktery mel 6-10 mbits.
Ale to co predvadi ten android box s obrazem je priserny.
Nemam televizi, ale pouzivam projektro full hd s uhloprickou 3,6m. Ariss jel v pohode hd bez problemu, jak kvalita obrazu tak se netrhal. Trhanim myslim, ze kdyz je rychla scena tak vidim jak lidi bezi a ne jakou u android boxu jak zacne snimkovat. Snad jsem to popsal jasne.
Jeste jsem skusil nastavit 50hz i 60hz vystup obrazu pro 1920x1080 ale nepomohlo. Moznanejaky progresiv mode, ale to vypada ze ten adroid box neumi
Respektive mel jsme arisbox s iptv od ispaliance s variabilnim tokem pres wifi ne multicast.Tak jsem chtel zkusit jak slape sledovanitv.
Sice je pekny,ze android box ma datovy tok do 2Mbits oproti arrisu, ktery mel 6-10 mbits.
Ale to co predvadi ten android box s obrazem je priserny.
Nemam televizi, ale pouzivam projektro full hd s uhloprickou 3,6m. Ariss jel v pohode hd bez problemu, jak kvalita obrazu tak se netrhal. Trhanim myslim, ze kdyz je rychla scena tak vidim jak lidi bezi a ne jakou u android boxu jak zacne snimkovat. Snad jsem to popsal jasne.
Jeste jsem skusil nastavit 50hz i 60hz vystup obrazu pro 1920x1080 ale nepomohlo. Moznanejaky progresiv mode, ale to vypada ze ten adroid box neumi
0 x
-
Mám otázku k android boxu. Chcem použiť iný ako sú štandardne dodávané až z dôvodu, že sa jedná o staršie boxy. Zatiaľ mám vybraté dva boxy:
Core: Quad Core
CPU: ARM Cortex-A53
GPU: Mali-450
Model: MXR PRO+
RAM: 4G RAM
RAM Type: DDR3
ROM: 32G ROM
System: Android 7.1
Type: TV Box
Processor: RK3328
Decoder Format: H.265
Video format: 4K,MPEG1,MPEG2,MPEG4,VC-1,VP9
Ak nie, tak druhou možnosťou je box s týmito parametrami - je to starší box:
Brand: Alfawise
Model: H96 Pro+
GPU: ARM Mali-T820MP3
CPU: Amlogic S912
Core: 2.0GHz,Octa Core
RAM: 3G RAM
ROM: 32G
Maximum External Hard Drives Capacity: 2TB
Color: Black
Decoder Format: H.263,H.264,H.265
Video format: ASF,AVI,DAT,FLV,ISO,MKV,MOV,MPEG,MPG,RM,RMVB,TS,VOB,WMV
Audio format: AAC,AC3,MP3,OGG,WAV,WMA
Support 5.1 Surround Sound Output: Yes
Ten prvý má len podporu pre H.265, druhý aj pre staršie formáty.
Mám otázku - pôjde na týchto boxoch aplikácia pre Android TV? Vo fórach som čítal, že už konečne podporujú aj H.256
Core: Quad Core
CPU: ARM Cortex-A53
GPU: Mali-450
Model: MXR PRO+
RAM: 4G RAM
ROM: 32G ROM
Processor: RK3328
Decoder Format: H.265
Video format: 4K,MPEG1,MPEG2,MPEG4,VC-1,VP9
Ak nie, tak druhou možnosťou je box s týmito parametrami - je to starší box:
Brand: Alfawise
Model: H96 Pro+
GPU: ARM Mali-T820MP3
CPU: Amlogic S912
Core: 2.0GHz,Octa Core
RAM: 3G RAM
ROM: 32G
Maximum External Hard Drives Capacity: 2TB
Color: Black
Decoder Format: H.263,H.264,H.265
Video format: ASF,AVI,DAT,FLV,ISO,MKV,MOV,MPEG,MPG,RM,RMVB,TS,VOB,WMV
Audio format: AAC,AC3,MP3,OGG,WAV,WMA
Support 5.1 Surround Sound Output: Yes
Ten prvý má len podporu pre H.265, druhý aj pre staršie formáty.
Mám otázku - pôjde na týchto boxoch aplikácia pre Android TV? Vo fórach som čítal, že už konečne podporujú aj H.256
0 x
opet denně problemy kde vyskoči hlaška Došlo k chybě načítaní zvoleného programu. Vyberte prosim jiny program. A zvuk na pozadí běží dál.... Děje se to několikrat za den..
0 x
Pres Vanoce jsem se na tv dival vice nez kdy jindy a uvedene problemy jsem nezaznamenal ani jednou a ani od klientů nemam nic hlasene. Ale tim nerikam, ze neni nekde problem, jen se u me neprojevuje.
0 x
Já podobně - žádný problém neregistruju, ani u sebe ani od zákazníků.
Naopak musím říct, že mi už služba přijde dost odladěná a téměř bezproblémová.
Naopak musím říct, že mi už služba přijde dost odladěná a téměř bezproblémová.
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín
cca 3 měsice taky bez problemu, ale posledni tyden bohužel problemy... mam LG TV webOS 2.0.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
LG

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- midnight_man
za poslednych 5 mesiacov spravili v sledovani.tv neuveritelne pokroky...
telka znesie 5-6 sekund vypadku, viac menej to prestalo trhat...
Občas sa to ešte zasekne.... ale verim ze to vyladia!!!!
Som rad ze sme ostali u nich!!!
telka znesie 5-6 sekund vypadku, viac menej to prestalo trhat...
Občas sa to ešte zasekne.... ale verim ze to vyladia!!!!
Som rad ze sme ostali u nich!!!
0 x
na sledování tv mi vadí to že nemají jasno v settopboxech, dříve měli špatný android ale bylo mi řečeno že pokud chci lepší mám investovat do motoroly to jsem udělal ale dnes mi je řečeno že motorola jakési podstatné věci neumí a že mám investovat do androida nu a to už se mi zase moc nechce, dle mého názoru tyto android hračky nemají co dělat jako box pro tv
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:na sledování tv mi vadí to že nemají jasno v settopboxech, dříve měli špatný android ale bylo mi řečeno že pokud chci lepší mám investovat do motoroly to jsem udělal ale dnes mi je řečeno že motorola jakési podstatné věci neumí a že mám investovat do androida nu a to už se mi zase moc nechce, dle mého názoru tyto android hračky nemají co dělat jako box pro tv
Od Motorol odcházím, VIP1113 neumí H.265 a jiné Sledovánítv zatím nemá. Myslím si, že i pro Sledovanitv je jednodušší opravit chybu v Andorid boxu, než prosit na kolenou Motorolu. Navíc ta druhá řada boxů od Sledovanitv, které teď nasazuji, funguje pěkně
0 x
- midnight_man
jako toto https://www.digizone.cz/clanky/arris-vi ... mobile-tv/ mělo být u sledování tv jako priorita a ne nějakej podělanej andoid.
tmobile to používá, dává to za 1Kč a zákaznícici jsou spokojeni, je to profi box...
tmobile to používá, dává to za 1Kč a zákaznícici jsou spokojeni, je to profi box...
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...