Zdravim, neporadil by mi nekdo kde si delam pakarnu ve smerovani portu ? pripadne i povoleni vzdalenho pristupu z WAN
nastaveno ve wizardu na basic nastaveni, na eth0 je vstup, a eth4 je napajen bullet na ktery se chci dostat z venci. Ale nechce me to na nej zaboha pustit, zkousel jsem davat napr i LAN interface primo eth4 a taky nic. zaroven se mi nedari rozchodit pristup na webove rozhrani routeru z venci. Pripada mi ze je tam proste celkove provoz zablokovan. Nejaka rada by byla ?:)
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
edgerouter x - portforwarding
Řekl bych, že směruješ port 80 na port 6666. A potřebuješ to obráceně.
Kromě toho mám takový pocit, že novější verze firmware mají přístup přes wan defaultně zakázaný.
Kromě toho mám takový pocit, že novější verze firmware mají přístup přes wan defaultně zakázaný.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.