otak píše:Také zdravím, také máme poslední dobou problémy se sekáním a hlásí nám to lidé z různých částí sítě (zatím všechno WiFiny tak jsem to tak také bral). Průchodnost na problematických WiFi kolem 20 Mbit down i up.
Na noc jsem psal, sdělili mi že se poslední dobou žádné úpravy neprováděly a že od jiných zákazníků žádné problémy hlášeny nemají.
2dkulda - ono to sem patří i nepatří, zkušenosti jiných ISP jsou však tak cenné že jsem to sem prostě musel bouchnout...
V pohodě, pokud jste to již s kolegy řešil, pak je to OK, ale jak jiste vite, drive vsichni napsali nejdrive sem a to neni uplne v poradku. My jsme se kus posunuli, mame helpdesk system, eskalaci nevyrizenych, ale pokud nikdo nic neposle tezko muzeme reagovat. Váš ticket jsem dohledal a píšete:
"Dobrý den,
posledních 10 dnů se nám množí stížnosti na sekání IPTV, z různých částí
sítě.
Nedošlo k nějaké změně? Děkuji za info.
"
Proto kolegové odpověděli tak jak odpověděli. Ze problemy nemame a zmeny jsme nedelali...
Rád bych Vás všechny požádal, abyste podobné dotazy nebrali na lehkou váhu. Specifikujte kolegům co nejvíce informací co můžete, o jaký typ služby se jedná na jakém boxu či zařízení. Také jestli to dělá u Vás v "LABu", předpokládám, že když píšete na noc@ už jste službu vyzkoušeli u sebe doma, nebo v práci na technickém oddělení. Pokud můžete zajistěte log z boxu. Pokud nevíte jak, kolegové Vás navedou. Pro spolehlivost služby je to skutečně důležité. A pokud máte problém na síti, kolegové Vás dokážou nasměrovat, nebo poradit co jak nakonfigurovat. Nedá se nikdy vyloučit nikdy ani problém u nás, proto je důležité vše komunikovat přes mail
noc@4net.tv.
Děkuji za pochopení dobře míněné rady.