❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

The Simper

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
FB-RFE
Kontaktovat uživatele:

Re: The Simper

Příspěvekod FB-RFE » 8 years ago

Na poslednom MikroEXPE v Uherskom Hradisti sme mali vystupenie na temu migracie k antenam typu Horn.
Kvoli technickym problemom v miestnosti sa nam ju nepodarilo dobre nahrat, tak sme k nej pokec nahrali spatne.
Na mieste prednaska s ludmi zarezonovala, tak snad si v nej nieco najdete aj vy (prezentacia je v anglictine,
prednaska v slovencine.)

https://youtu.be/voftg5rXjds
0 x
Freedom! Forever

FB-RFE
Kontaktovat uživatele:

Vo vyssie spominanej prezentacii z MikroEXPA spominame Link Calculator, nastroj na vypocet linkov s Hornami, ktory sme nedavno zverejnili vo verzii "free BETA". Nevahajte vyskusat a budeme sa tesit na spatnu vazbu:

https://www.rfelements.com/calc/
0 x
Freedom! Forever

medvedkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod medvedkov » 8 years ago

Zdravím,
našel nedostatek při balení antén 60st., v balení byl prasklý pytlík se šroubama a anténa pak vypadá celá takto :-( Stává se to běžně nebo mam takovou smůlu? Když jsem kupoval antény 30st. tak ty byly precizně zabalené, vycpané a tohle se stát nemohlo.
Antena_60_2.gif
Antena_60_2.gif (225.79 KiB) Zobrazeno 4966 x
0 x
zadnej

FB-RFE
Kontaktovat uživatele:

Samozrejme by sa to stavat nemalo. Antenu poskodenu lietajucimi skrutkami vidime prvykrat.
Antenu prosim reklamujte tam kde ste ju zakupili, samozrejme ju vymenime za 100% vyzerajuci kus. Pripadne mi napiste spravu ak potrebujete nasu asistenciu.

medvedkov píše:Zdravím,
našel nedostatek při balení antén 60st., v balení byl prasklý pytlík se šroubama a anténa pak vypadá celá takto :-( Stává se to běžně nebo mam takovou smůlu? Když jsem kupoval antény 30st. tak ty byly precizně zabalené, vycpané a tohle se stát nemohlo.
Antena_60_2.gif
0 x
Freedom! Forever

FB-RFE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod FB-RFE » 7 years ago

V spolupraci s Cambium Networks a i4wifi chystame na 19.09.2017 v Prahe jednodenne skolenie
"Jak na design rádiových sítí". Viac info, registraciu a pod.najdete na https://skoleni.i4wifi.cz/432-cambium-networks-a-rf-elements-jak-na-design-radiovych-siti.html. Budeme sa na vas tesit!
0 x
Freedom! Forever

menicks

Příspěvekod menicks » 7 years ago

medvedkov píše:Zdravím,
Antena_60_2.gif

Nikdy se nám to nestalo...
1 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 7 years ago

mě se teď zase stalo že balení 30° byly vyhrkané ty šrouby od nastavení azimutu a anténa byla taky dodrbaná, prodejce bez keců vyměnil
1 x

FB-RFE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod FB-RFE » 7 years ago

27.09.2017 budeme na podujati TESshow 2017 v Rajeckych Tepliciach. Par miest je este volnych, tak sa nevahajte prihlasit. Budeme mat prednasku na temu "Migracie k antenam typu Horn", a ucastnici sa mozu tesit napriklad aj na wellness. Viac info:

https://www.tesshop.sk/p/4949/tesshow-2017

IMG_0449.JPG
IMG_0449.JPG (131.44 KiB) Zobrazeno 4482 x
0 x
Freedom! Forever

Ispič

Příspěvekod Ispič » 7 years ago

Ty uvolněné skrutky jsem měl v balení taky, skončilo to stejným efektem. Na funkci rostlináře to ale nemá vliv, takže jsem se na reklamaci vyprdnul.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 7 years ago

FB-RFE píše:27.09.2017 budeme na podujati TESshow 2017

Kdyby jste radši představili SIMPER nebo paraboly na které se čeká od jara
0 x

reset

Příspěvekod reset » 7 years ago

honzam píše:Kdyby jste radši představili SIMPER nebo paraboly na které se čeká od jara

na paraboly cekame uz od jara 2016 , bohuzel (bohudik) jsme uz za ted rok predelali celou sit, takze pokud neco koupime, bude to spise jen na test
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

satmag

Příspěvekod satmag » 7 years ago

Pribudla nam novinka TwistPortTMAdaptor for IsoStationTM a bude pripraveny uz aj na FIBERSTATION LTU

https://rfelements.com/assets/Uploads/2017-10-06-TPA-ISO.pdf

Mame ten adapter uz odtestovany s iso aj prismstation,je to najlepsie co sa da pouzit,konezne ziadny pingtail.:grinning:
Vysledky neskor akosi nemozem prilozit obrazok.
0 x

Jenya

Příspěvekod Jenya » 7 years ago

Predchozi prispevek evokuje otazky kolik adapter bude stat a zda se to vubec vyplati pri cene UBNT horn anten.

A co je to Fiberstation LTU?
0 x

boovik

Příspěvekod boovik » 7 years ago

No treba kdyz odejde Rocket 5M a clovek prechazi na AC a chce usetrit ta tam da iso nemusi to smerovat jen precvakne :-D

Jenya píše:Predchozi prispevek evokuje otazky kolik adapter bude stat a zda se to vubec vyplati pri cene UBNT horn anten.

A co je to Fiberstation LTU?
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 7 years ago

podle mě je to nesmysl cenově, rocket prism stojí o 1000 míň než prismstation, twist port k prism rocketu stojí do tisíce tak jedině by tohle bylo zadáčo, nebo má prism station nějaké výhody?
0 x