Přesně tak, většina toho je zpackaná, a byla jen otázka času kdy to rupne. Neadekvátní úchyty, trubky nebo kotvení.
Přece nemůžu dát 120cm parabolu na 2m dlouhou trubku a počítat s tím, že to unese 6 šroubů do atiky.
To samé ty 2 airfibery, trubka víc jak 2m a hodijou to na pásoviny které dají kolik, 30cm od sebem na 4 šrouby? Dyť to je páka jak kráva když hodím jeden airfiber uplně nahoru.
Co ten Saf na trubce uchycené k zábradlí 4ma závitovýma tyčkama? To jako fakt?
Ohnutá trubka s panelkou nahoře tam byla opřená o zábradlí?
Příhrada stékající z budovy vypadá dost efektně, kdoví jak to bylo kotvené, jestli vůbec :)
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
U nas ani nemusel byt hurikan a to iste. Jednej firme tu spadlo 5 stoziarov a vietor ktory bol namerany na streche bungalovu cca 110km/h. Prevratene 4 trojnozky - malo betonu proste. V jednom pripade zlomena tyc 48mm. Preto ma niekedy udivuje ako tu maju ludia 2 metrove trojnozky a na tom 3x dlazdica hruba 5cm v kombinacii so 60tkou parabolou
0 x
Gemb píše:U nas ani nemusel byt hurikan a to iste. Jednej firme tu spadlo 5 stoziarov a vietor ktory bol namerany na streche bungalovu cca 110km/h. Prevratene 4 trojnozky - malo betonu proste. V jednom pripade zlomena tyc 48mm. Preto ma niekedy udivuje ako tu maju ludia 2 metrove trojnozky a na tom 3x dlazdica hruba 5cm v kombinacii so 60tkou parabolou
48mm tyc na profi radio je opravdu dost malo
0 x
48mm trubka bola asi 3m, vrch ukotveny lankami. Bola tam JRC29 s gentle boxom, 2x JRC24, 1x ubnt sektor a skrinka.
0 x
- Přílohy
-
- IMG_4977_50.jpg (124.36 KiB) Zobrazeno 4459 x
-
- IMG_4975_50.jpg (184.11 KiB) Zobrazeno 4459 x
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Vypůjčeno z FB
- Přílohy
-
- 22045928_1352309171557624_1085225056975727081_n.jpg (117.08 KiB) Zobrazeno 4288 x
1 x
Petr Bačina píše:Vypůjčeno z FB
podle stitku na kabelech, bych rekl nejaka bananaRepublic
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Petr Bačina píše:Vypůjčeno z FB
Takovej místní Sitel....., kolik se tam platí za propoj do MORu?
R
0 x
Co říkáte na tohle?
- Přílohy
-
- huric.jpg (94.25 KiB) Zobrazeno 3780 x
0 x
boha jeho takovy proutky...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
- Kontaktovat uživatele:
Tam se totiž spoléhá jen na přídržná lanka... no a nedejbože když jedno povolí. To se potom láme jak špejle 
0 x
no esi ty lanka byli tak echt jak ten stozar, tak se nedivim ze to dopadlo jak to dopadlo.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))