❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.0rc14

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
Benny

Příspěvekod Benny » 17 years ago

Downgrade se podaril, mam opet 2.9.50 :)
0 x

rroxtedy

Příspěvekod rroxtedy » 17 years ago

Vem ovislink, já mám asus a zkoušel jsem ho jako klienta a je to nepoužitelný... Možná ten starší asus je lepší,ale já mám gP a je to katastrofa,jediný na co se dá použít je AP v interieru...
0 x

Benny

Příspěvekod Benny » 17 years ago

Mam vsechny tri, jak obyc 500g tak deluxe i premium a vsechny jsou nepouzitelny jenzejdi za tema lidma at si koupi neco jinyho kdyz jim to do ted slo :)
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

Benny píše:Mam vsechny tri, jak obyc 500g tak deluxe i premium a vsechny jsou nepouzitelny jenzejdi za tema lidma at si koupi neco jinyho kdyz jim to do ted slo :)

Jestli chces , doporucim ti misto, kde je hodne vyhodne prodat - hod mi PM :) Vyjde te to tak, ze za jeden asus dostanes o dost vic nez stoji ovis 5460 :)
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

Zdravim, dejte si pozor na upgrade RB333 pokud mate, pri upgrade combined package skolabovala instalace, pri pouziti separatnich balicku to jelo OK.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 17 years ago

mě přijde že na RB133 ted procesor ještě častěji skáče na 100% RC13 to dělala taky ale ted to je horší
0 x

jarda.hudec

Příspěvekod jarda.hudec » 17 years ago

raven-il píše:Zdravim, dejte si pozor na upgrade RB333 pokud mate, pri upgrade combined package skolabovala instalace, pri pouziti separatnich balicku to jelo OK.

Dobrý den, potvrzuji výše uvedený problém. Bohužel jsem si to zkusil 3 hodiny před zapsáním tohoto příspěvku :(. RB333 mi vytuhla takovým způsobem, že přes LAN se na ni nedostanu vůbec (ani přes MAC), reset nezabírá a sériový kabel nemám! Nemáte někdo nějaký tip jak RB vrátit zpět mezi živé? Děkuji předem za případné tipy. J.H.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

jarda.hudec píše:
raven-il píše:Zdravim, dejte si pozor na upgrade RB333 pokud mate, pri upgrade combined package skolabovala instalace, pri pouziti separatnich balicku to jelo OK.

Dobrý den, potvrzuji výše uvedený problém. Bohužel jsem si to zkusil 3 hodiny před zapsáním tohoto příspěvku :(. RB333 mi vytuhla takovým způsobem, že přes LAN se na ni nedostanu vůbec (ani přes MAC), reset nezabírá a sériový kabel nemám! Nemáte někdo nějaký tip jak RB vrátit zpět mezi živé? Děkuji předem za případné tipy. J.H.

Bez seriaku ani nahodou, maji zjevne chybu v instalacnim scriptu toho baliku, takze to vymaze puvodni system a novy nenahraje... Kernel not found....
0 x

jarda.hudec

Příspěvekod jarda.hudec » 17 years ago

raven-il píše:
jarda.hudec píše:

Bez seriaku ani nahodou, maji zjevne chybu v instalacnim scriptu toho baliku, takze to vymaze puvodni system a novy nenahraje... Kernel not found....

Děkuji mnohokrát za odpověï, aspoň mám konečně důvod si ten sériák zbastlit...
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

mely by mozna stacit propojit 2 stary seriovy mysi,...
0 x

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

jarda.hudec píše:Děkuji mnohokrát za odpověï, aspoň mám konečně důvod si ten sériák zbastlit...

A to probůh proč?Vždy ho mají v GMku za 40Kč i s DPH.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

no pokud to chce udelat hned, tak nic jineho nezbívá.
0 x

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

haklina píše:no pokud to chce udelat hned, tak nic jineho nezbívá.

No tak to stačí něco vodivého(nejlépe dráty, ale jde to i s hřebíky) a propojit 4piny.(Nejsem si jistý, jestli zvládá RoS soft. řízení datového toku, ale pokud ne, tak stačí narvat mezi dva piny na obou stranách alobalouvou guču)
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

Karel Půček

Příspěvekod Karel Půček » 17 years ago

Dal sem to na jedoucí lajnu RB333 combinet a v pohodě to najelo a má se to k světu.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.

honzam

Příspěvekod honzam » 17 years ago

RouterOS upgrade files are being prepared, we'll be back soon!
0 x