❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

FWA LTE od T-Mobile

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

Re: FWA LTE od T-Mobile

Příspěvekod okoun » 8 years ago

já nechápu proč toto tady řešíte normálně reklamovat přípojku když funguje mizerně a pokud s tím nic neudělají tak jim to vrátit, jiná možnost není ne? :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 8 years ago

no vzij se do situace, kdy mistni wifinar stoji za vylizprdel, dsl jeste pomale a tohle je jedina moznost solidniho netu...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

okoun

Příspěvekod okoun » 8 years ago

máš lokalitu kde je jeden místní vyližprdelář? u nás a snad nikde snad taková situace není, to už by tam byl alespoň jeden z těch pořádnejch....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 8 years ago

Ale jsou mista kde opravdu wifináři nejsou, - větší obce uzavřene mezi kopci jsou .

Ale to chci napsat tak že T mobile opravdu najelo na vesnice a jejich obchodníci- většinou studenti na brigádě přemlouvají lidi aby šly k nim že to je kvalitní a za ty peníze bezkonkurenční. A spousty lidí se věřím nechá ukecat, známe to od prodejců jinych věcí. No blíží se doba kdy budem muset otvavovat stávajici zakazníky zda budou chtit u nás pokračovat že . A jsou zakazníci kterým se nebude chtit podepsovat další smlouvy když to měli doted po skončení zavazku na neurčito.
0 x

kubanec86

Příspěvekod kubanec86 » 8 years ago

No právě jsem v té lokalitě... místní wifi zloděj chce 600Kč za 8Mbit. na druhého nevidím.. xdsl nemám, chybí přípojka na telefon. Takže jediná šance je operátor.. Nakonec jsem našel polohu, takže ok... Jen nechápu proč se s tím drbu já když tu byl technik od "tydebilů". Jen nechápu, platím si za 20Mbit, ale teď stahuju torrent rychlostí 5,3MB/s což je cca 43Mbit... Ne že by se mi to nelíbilo :D
0 x

TomiQ

Příspěvekod TomiQ » 8 years ago

Občas některé věci asi ukazují špatně na 24mbit wi-fi jsem dal stahování 8MBps na Hearthstone. Tak nevím no.
0 x

kubanec86

Jojo, někdy něco kecá.. Ale že by kecal i různé měřiče rychlosti? DSL, speedtest, rychlost?
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

Jak dlouho máš přípojku aktivní? Ve většině diskuzí to vždy končilo tím, že první dny/týdny nefungovalo omezení rychlosti a až jim konečně doběhlo nastavení, byla rychlost podle tarifu.
0 x

kubanec86

cca od května... ale až do teď jsem chytal blbej signál....
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

Tak to už je dost dlouhá doba, to už by měli mít zaseknuté podle tarifu... Ostatně, když vidím jak je T-Mobile "schopný" v jiných oblastech (aktualizace db atd.), tak se ani nedivím, že jim nefunguje řízení rychlosti.
0 x

kubanec86

Jak říkám.. Pro mě jedině. Dobře a určitě se jim nebudu připomínat.. :grinning:
0 x

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 8 years ago

Za dobu, co mám pevný LTE internet od T-Mobile bez FUP, tak jsem zpozoroval veliké zlepšení ohledně načítání webových stránek. Dříve to lezlo a nyní to opravdu vylepšili... Navíc má T-Mobile oproti O2 a Vodafone tu nejlepší nabídku pevného LTE internetu.
Rychlost připojení je výborná, platím za 20 Mb/s a mám 34 Mb/s. Cca týden zpátky se to začalo chovat jako kdybych si platil vyšší rychlostní tarif. Před tím se to nehnulo z 20 Mb/s. (Zajímavé)
0 x

Cheprer

Příspěvekod Cheprer » 8 years ago

Martin63 píše:Za dobu, co mám pevný LTE internet od T-Mobile bez FUP, tak jsem zpozoroval veliké zlepšení ohledně načítání webových stránek. Dříve to lezlo a nyní to opravdu vylepšili... Navíc má T-Mobile oproti O2 a Vodafone tu nejlepší nabídku pevného LTE internetu.
Rychlost připojení je výborná, platím za 20 Mb/s a mám 34 Mb/s. Cca týden zpátky se to začalo chovat jako kdybych si platil vyšší rychlostní tarif. Před tím se to nehnulo z 20 Mb/s. (Zajímavé)

A to vše pokud si objednáte do 24h dostanete za poloviční cenu a ještě navíc balení kondomů s příchutí hořčice ZDARMA!!! neváhejte a volejte ještě dnes.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

Ispič

Příspěvekod Ispič » 8 years ago

Taky mi to připadlo jako reklama na T-mobile :)
Obzvlášť začátek je jako vystřihnutý: Za dobu, co mám pevný LTE internet od T-Mobile bez FUP
Bez FUP mě pobavilo nejvíc. Nepoužíváme FUP, máme raději datové limity :)
0 x

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 8 years ago

Aha,
takže pokud nechválím nějakého Wi-Fi poskytovatele, byť třeba Wi-Fi zloděje, tak jsem hned reklama na T-Mobile. Když chválím neziskovku, tak se na místním fóru sletí závistivci, kteří o neziskovce nechtějí ani slyšet a prohlásí o všech neziskovkách, jací jsou to zloději. Opravdu zajímavé názory, navíc velmi duševně hodnotných lidí... V minulosti jsem na tomto fóru chválil PilsFree a JM-Net (za který jsem tu byl také nenáviděn, protože jsem projevil názor, že neziskovka je lepší, než ISP). Nyní chválím T-Mobile LTE bez FUP a opravdu nevím, proč bych nepochválil, když jim to opravdu funguje a vše zde popsané je pravdou.
Pokud si myslíte, že ne, tak proč? Co jsem řekl nepravdivě, nebo se Vám nezdá?
Kupříkladu:
1.) Srovnali jste si někdy nabídky neomezeného internet (bez FUP), jaké má nabídky O2 vs. Vodafone vs. T-Mobile? Ať dělám, co dělám... Ze tří hlavních šmejdů mi nejlépe vychází T-Mobile. Minimálně rychlostně zcela nepochybně.
2.) Ta rychlost je opravdu hodně přes 20 Mb/s. (Maj to rozbitý, co já vím?)
3.) Nedávno jsem tu psal (jo, já to byl!), že u T-Mobile podivně leze načítání webových stránek. Nyní bych načítání webových stránek srovnal s každou jinou, rychlou sítí.
0 x