❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

multi poe in panel

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
CrazyApe

multi poe in panel

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

Zdraivm,
na letosnim mikroexpu nekdo mel prednasku o zarizeni, do ktereho se dalo pustit 4x poe in a umelo 2x out. Nedari se mi neajk dohledat ktera firma to vyrabi. Hledal jsem na strankach mikroexpa ale tam uz odkazy na seznam prednasek nefunguji :-( Mate s tim nekdo zkusenosti, popripade kde to koupit ?
0 x

rseb

Příspěvekod rseb » 8 years ago

Dobrý den,

podobné zařízení jsme si vyvinuli sami. Jedná se o čtyři porty v libovolné kombinaci POEin, POEout. Jednotlivé moduly se dají propojit a tak docílit třeba kombinace 4xin, 4xout. Máte zájem o 1Gbit nebo o 100Mbit ethernet verzi?

RS
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 8 years ago

Dá se to koupit skoro v každém eshopu co má trochu lepší výběr "wifi" věcí.
A ve verzi 8 portového switche (tj. nejen PoE 2+6 nebo 4+4) to dělá Roset. Resp. upraví obyč. switch aby dělil PoE dle přání.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

No to je právě to řešení https://www.vseprowifi.cz/zdroje-poe-w- ... 1ej20pojf6 případně si to můžeš nabastlit sám. Stačí trocha zručnosti, pájka, pár diod a můžeš si tak upravit buď PoE panel, nebo rovnou switch.
0 x

svestka

CrazyApe píše:Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.

Právě proto si myslím, že je lepší ten PoE switch (je napájen přes PoE až od 4 klientů, napájíme to klasickými adaptéry 24V od UBNT, utáhne to switch samotný + 2x nějakou UBNT anténu, stabilně). Když dáš jen panel, stejně to musíš prohnat přes switch (tedy dle toho jak to popisuješ). Takhle to máš vše v jednom. Z mýho pohledu je to velmi stabilní kus HW. Chtějí za to něco kolem 800,- peněz. Mám v práci nějaké rezervní kusy, kdyžtak mohu poslat foto.
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 8 years ago

svestka píše:
CrazyApe píše:Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.

Právě proto si myslím, že je lepší ten PoE switch (je napájen přes PoE až od 4 klientů, napájíme to klasickými adaptéry 24V od UBNT, utáhne to switch samotný + 2x nějakou UBNT anténu, stabilně). Když dáš jen panel, stejně to musíš prohnat přes switch (tedy dle toho jak to popisuješ). Takhle to máš vše v jednom. Z mýho pohledu je to velmi stabilní kus HW. Chtějí za to něco kolem 800,- peněz. Mám v práci nějaké rezervní kusy, kdyžtak mohu poslat foto.

Ahoj, ať hledám jak chci, nedaří se mi najít switch od Rosetu. Můžete sem někdo poskytnout link?

Díky :-)
0 x

pavelsiman

Příspěvekod pavelsiman » 8 years ago

Toto zariadenie vyrábam sám. Samozrejme dá sa to kúpiť ale nezabúdajte na to ze pokiaľ používate ubiquiti zdroje tak tie majú ochranný vodič spojený s tienenim a pokiaľ to mate nainštalované v nejakej bytovke kde byty majú ešte TNC sústavu tak akonáhle v jednom z bytov nastane na PEN vodiči porucha všetko začne tiect cez tienenie!!!
0 x

svestka

Besito píše:
svestka píše:

Ahoj, ať hledám jak chci, nedaří se mi najít switch od Rosetu. Můžete sem někdo poskytnout link?

Díky :-)

roset.cz, ale spis pres mistniho uzivatele alfik69, pisni mi PM
0 x