na letosnim mikroexpu nekdo mel prednasku o zarizeni, do ktereho se dalo pustit 4x poe in a umelo 2x out. Nedari se mi neajk dohledat ktera firma to vyrabi. Hledal jsem na strankach mikroexpa ale tam uz odkazy na seznam prednasek nefunguji
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
multi poe in panel
multi poe in panel
Zdraivm,
na letosnim mikroexpu nekdo mel prednasku o zarizeni, do ktereho se dalo pustit 4x poe in a umelo 2x out. Nedari se mi neajk dohledat ktera firma to vyrabi. Hledal jsem na strankach mikroexpa ale tam uz odkazy na seznam prednasek nefunguji
Mate s tim nekdo zkusenosti, popripade kde to koupit ?
0 x
Dobrý den,
podobné zařízení jsme si vyvinuli sami. Jedná se o čtyři porty v libovolné kombinaci POEin, POEout. Jednotlivé moduly se dají propojit a tak docílit třeba kombinace 4xin, 4xout. Máte zájem o 1Gbit nebo o 100Mbit ethernet verzi?
RS
podobné zařízení jsme si vyvinuli sami. Jedná se o čtyři porty v libovolné kombinaci POEin, POEout. Jednotlivé moduly se dají propojit a tak docílit třeba kombinace 4xin, 4xout. Máte zájem o 1Gbit nebo o 100Mbit ethernet verzi?
RS
0 x
Dá se to koupit skoro v každém eshopu co má trochu lepší výběr "wifi" věcí.
A ve verzi 8 portového switche (tj. nejen PoE 2+6 nebo 4+4) to dělá Roset. Resp. upraví obyč. switch aby dělil PoE dle přání.
A ve verzi 8 portového switche (tj. nejen PoE 2+6 nebo 4+4) to dělá Roset. Resp. upraví obyč. switch aby dělil PoE dle přání.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
No to je právě to řešení https://www.vseprowifi.cz/zdroje-poe-w- ... 1ej20pojf6 případně si to můžeš nabastlit sám. Stačí trocha zručnosti, pájka, pár diod a můžeš si tak upravit buď PoE panel, nebo rovnou switch.
0 x
CrazyApe píše:Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.
Právě proto si myslím, že je lepší ten PoE switch (je napájen přes PoE až od 4 klientů, napájíme to klasickými adaptéry 24V od UBNT, utáhne to switch samotný + 2x nějakou UBNT anténu, stabilně). Když dáš jen panel, stejně to musíš prohnat přes switch (tedy dle toho jak to popisuješ). Takhle to máš vše v jednom. Z mýho pohledu je to velmi stabilní kus HW. Chtějí za to něco kolem 800,- peněz. Mám v práci nějaké rezervní kusy, kdyžtak mohu poslat foto.
0 x
svestka píše:CrazyApe píše:Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.
Právě proto si myslím, že je lepší ten PoE switch (je napájen přes PoE až od 4 klientů, napájíme to klasickými adaptéry 24V od UBNT, utáhne to switch samotný + 2x nějakou UBNT anténu, stabilně). Když dáš jen panel, stejně to musíš prohnat přes switch (tedy dle toho jak to popisuješ). Takhle to máš vše v jednom. Z mýho pohledu je to velmi stabilní kus HW. Chtějí za to něco kolem 800,- peněz. Mám v práci nějaké rezervní kusy, kdyžtak mohu poslat foto.
Ahoj, ať hledám jak chci, nedaří se mi najít switch od Rosetu. Můžete sem někdo poskytnout link?
Díky
0 x
-
Toto zariadenie vyrábam sám. Samozrejme dá sa to kúpiť ale nezabúdajte na to ze pokiaľ používate ubiquiti zdroje tak tie majú ochranný vodič spojený s tienenim a pokiaľ to mate nainštalované v nejakej bytovke kde byty majú ešte TNC sústavu tak akonáhle v jednom z bytov nastane na PEN vodiči porucha všetko začne tiect cez tienenie!!!
0 x
Besito píše:svestka píše:CrazyApe píše:Zajima me 100mbit a potrebuju to na takovou tu klasiku. Dva, tri lidi vedle sebe a jedna spolecna antena, panelak 4 lidi a spolecna antena kdy neni mozne napajet ze spol. rozvodu.
Ahoj, ať hledám jak chci, nedaří se mi najít switch od Rosetu. Můžete sem někdo poskytnout link?
Díky
roset.cz, ale spis pres mistniho uzivatele alfik69, pisni mi PM
0 x