Jinak karty jsem menil, mam v kazdem RB333 vsechny tri, jen dve jsou vzdy vypnute. Zkousel jsem vsechny tri na kazde strane - vysledek porad stejny. Acho jo.
novajz píše:no, vyzkouším o víkendu (asi) a dám vědět. Výstupy z CM9 mám na antena b, na antena by nechytl vubec nic. Není to zarušené. Kanály jsem taky zkoušel. Voda ne e, montoval jsem to v lepším počasí a až včera jsem to propojoval. Nemel jsem NB. Na ty normální 24ky mám spoj na 6.5km a signal -69 (R52 vykon na 14dB), což si myslím, že by ty 24extreme mohly ten kilometr dohnat. Myslel jsem si, že by to mohlo byt OK, ale ne. Zkusil bych jine anteny, ale kde na ně ukrást.![]()
Jinak karty jsem menil, mam v kazdem RB333 vsechny tri, jen dve jsou vzdy vypnute. Zkousel jsem vsechny tri na kazde strane - vysledek porad stejny. Acho jo.
Peyrak píše:Máme je na 9 a 14km. Jsou dle mého názoru dobré, jen už si na ni nepřidělám krabici s rb. Při Kirilloj mi skrz ozařovač nateklo do té krabky asi 0,5l vody.
Maxik píše:podle me je lepsi Waveant 60cm a i levnejsi, ty normalni par 24 mam take jsou docela dobre, ty waveanty jsou podle me lepsi. Ty Extreme se nejak nezdarily.