Prosim Vas pekne, po delsi dobe se potrebuji pripojit na webove rozhrani alcom. A at delam co delam nedari se. Nemate nekdo zaruceny navod a postup jak se tam pripojit:
Mam namysli priklad kombinaci jakeho prohlizece s jakou javou atd.
Mam 3 pc a nedostanu se na ni ani z jednoho. Firefox a java je aktualni, v jave jsem si alcomu dal do vyjimek, at delam co delam jsem bezradny, dekuji za ochotu
Download Java Runtime Environment
Download latest Mozilla Firefox or Internet Explorer
You may not have Java installed or enabled.
Check your browser settings and options.
Java Runtime Environment can be downloaded from the link provided above.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Alcoma AL24F vs Java a prohlizec
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Nemám sice AL24 ale:
u mě stejný problém se starými Siklu spoji.
řešení: používat starší Internet explorer i s novější Javou.
Mozila Firefox již Javu nehodlá podporovat.
Samozřejmě je nutno se proklikat přes varování o bezpečnosti a.p.
EDIT: vyzkoušeno na IE10 + Java plug-in 11.142.1
u mě stejný problém se starými Siklu spoji.
řešení: používat starší Internet explorer i s novější Javou.
Mozila Firefox již Javu nehodlá podporovat.
Samozřejmě je nutno se proklikat přes varování o bezpečnosti a.p.
EDIT: vyzkoušeno na IE10 + Java plug-in 11.142.1
0 x
Pokud jsi aspon trochu linux-positive, resenim je icedtea plugin + libovolny prohlizec.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
To Cerva, bohuzel to je pro me spanelska vesnice 
To Milan, vyzkousim, uz se mi to i povedlo, a byl jsem v menu a to se zobrazilo v pohode, jak jsem dal rozkliknout alarmy, tak me to vykopava. Mam nervy, jdu se schladit a vecer vyzkousim, diky
To Milan, vyzkousim, uz se mi to i povedlo, a byl jsem v menu a to se zobrazilo v pohode, jak jsem dal rozkliknout alarmy, tak me to vykopava. Mam nervy, jdu se schladit a vecer vyzkousim, diky
0 x
jsem lama berte ze je to tak
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec IE 11 + java 7, po odklikani ze je to nebezpecne jsem se tam dostal a i me to po rozkliknuti nehazi chybu. Tak ok
0 x
Problem bych hledal jinde. U me chodi bez problemu i ve FF a to ve vsech firmware Alcomy pocinaje 2.8. JRE 1.7u17, u46, u111.
0 x
A0 = 92,4+20log(d0*f)
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
-
- Kontaktovat uživatele:
No dobre. Ale dva notebomy jeden na win 7 druhy na win 10 kabelem na primo a muj stolni pc prez pulku site a vse dela to jiste??
0 x
Tak jeste jednou. 700 spoju Alcoma v siti a dosud ani jednou podobny problem. Rada jinych ano, ale web server pojitka vs Java runtime vs browser fakt ne
Az dosud jsem zil v domeni, ze Java k tomu neni ani treba.
0 x
A0 = 92,4+20log(d0*f)
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
-
GRFS píše:Tak jeste jednou. 700 spoju Alcoma v siti a dosud ani jednou podobny problem. Rada jinych ano, ale web server pojitka vs Java runtime vs browser fakt neAz dosud jsem zil v domeni, ze Java k tomu neni ani treba.
u ALxxF spoju java je potreba. Jestli sis toho nevsiml tak to znamena, ze mas opravdu stary prohlizec a jeste starsi Javu (novejsi uz par let otravuji pri sousteni stranky silenym zpusobem).
FF uz davno nelze pouzit - 64bit verze nema podporu pro pluginy a 32bit uz bud tay ne nebo brzy. Zatim mi to chodi v IE a pri kazdem pokusu o pripojeni na radio musim potvrdit, ze nechci updatovat Javu a ze opravdu chci riskovat vlastni zivot pripojenim na danou stranku
0 x
No ja bych oponoval, protoze s oznacenim F se lze setkat ruzne. Ale zde je patrne tedy resen splitovy spoj, nikoliv FOD provedeni rady MP. Pak je treba zapomenout na vse, co jsem napsal, protoze se to tykalo vyhradne rady MP
Krome jedne drobnosti. JRE 1.7u17 by mohlo byti resenim, nebot tam Oracle pozapomnel aktivovat zabezpeceni a chodi s tim tak rada veci, ktere jinak maji problem.
0 x
A0 = 92,4+20log(d0*f)
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art