❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
-
Jen abych ukončil debaty a vysvětlil, klient měl anténu na střeše s konzolí pod tašku a správce bytovky, milovník naši konkurence ho donutil ji sundat a zařídit si povolení (podle mne nesmyslné) u hasičů. Aby internet fungoval aspoň nějakým způsobem, tak si dotyčný nechal anténu na půdě jelikož je vysílač 300m daleko.
2 x
dagus píše:Cbl light to je jako odlehcena verze cbl?
ne, CBL = Cement , beton, lopata!
(Communication by Light)
0 x
kikitimikiti píše:Jen abych ukončil debaty a vysvětlil, klient měl anténu na střeše s konzolí pod tašku a správce bytovky, milovník naši konkurence ho donutil ji sundat a zařídit si povolení (podle mne nesmyslné) u hasičů. Aby internet fungoval aspoň nějakým způsobem, tak si dotyčný nechal anténu na půdě jelikož je vysílač 300m daleko.
Koho mi ta argumentace připomíná?
0 x
...n/c
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
souuhlas emkrumlov.net co se tváří že taky spadá pod eceatel to dělá uplně stejně takřka všechny spoje oc CBL, kvalita nulová, a dosměrování ještě horší
0 x
kikitimikiti píše:Jen abych ukončil debaty a vysvětlil, klient měl anténu na střeše s konzolí pod tašku a správce bytovky, milovník naši konkurence ho donutil ji sundat a zařídit si povolení (podle mne nesmyslné) u hasičů. Aby internet fungoval aspoň nějakým způsobem, tak si dotyčný nechal anténu na půdě jelikož je vysílač 300m daleko.
Tím hůř kdo proboha dává na 300m takovou parabolu...
0 x
menicks píše:kikitimikiti píše:Jen abych ukončil debaty a vysvětlil, klient měl anténu na střeše s konzolí pod tašku a správce bytovky, milovník naši konkurence ho donutil ji sundat a zařídit si povolení (podle mne nesmyslné) u hasičů. Aby internet fungoval aspoň nějakým způsobem, tak si dotyčný nechal anténu na půdě jelikož je vysílač 300m daleko.
by ses divil, ale když je v pásmu bordel (větší města určitě), tak skoro každej
1 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
menicks píše:kikitimikiti píše:Jen abych ukončil debaty a vysvětlil, klient měl anténu na střeše s konzolí pod tašku a správce bytovky, milovník naši konkurence ho donutil ji sundat a zařídit si povolení (podle mne nesmyslné) u hasičů. Aby internet fungoval aspoň nějakým způsobem, tak si dotyčný nechal anténu na půdě jelikož je vysílač 300m daleko.
jojo, kdyz je nekde prislis mnoho ruseni (kdyz to nektere opičky nechavaj v defaultu....to ubnt) = tzv.pif-paf, ...klidne dve paraboly proti sobe i na 100m a radne ztlumit vysilaci vykon.... jde v takovejch pripadech bezne o eliminaci ruseni i na kratke skoky mezi barakama, ale jeste lepsi je ant jirous EX atd....
1 x
helapc píše:kikitimikiti píše:Jen abych ukončil debaty a vysvětlil, klient měl anténu na střeše s konzolí pod tašku a správce bytovky, milovník naši konkurence ho donutil ji sundat a zařídit si povolení (podle mne nesmyslné) u hasičů. Aby internet fungoval aspoň nějakým způsobem, tak si dotyčný nechal anténu na půdě jelikož je vysílač 300m daleko.
Koho mi ta argumentace připomíná?
Ano jistě určitě by bylo těžký se domluvit s majitelem na nějakém řešení
0 x
Tak ono hlavne se musi chtit to řešit. Pamatuji nedavno cca rok zpět, jsme potřebovali udělat jeden převěs na baraku. Podotykam, že to byl jen převes dal, nikoliv se připojení domu. Prostě jsem potřebovali na dalši nemovitost a tenhle panelák byl v cestě.
Nedohodli jsme se s vyborem. Předseda byl na naší straně, ale členové nikoliv. Nabídli jsme jim za to jednorazově 30 tisác korun do fondu.
A proč to nešlo. Prostě jeden člen to nechtěl, tak vymýšlel, že zateče do střechy, že při montáži tam s námi musí byt jako dozor, abychom to nezničili, ale že nemá čas tam s námi bejt. A že když za rok náhodou někde bude zatýkat tak to půjde za námi, protože jsme tam byli a podobně ...
Nakonec. Jsme si dohodli kopaní a to vlákno leží v zemi. Sice to vyšlo o něco dráž, ale je tam
Takže ono dohodnou s někým sice jde, ale když bude vymýšlet všechno proti tak se nikdy nedohodneš. Tedy v rámci možnosti a času.
Nedohodli jsme se s vyborem. Předseda byl na naší straně, ale členové nikoliv. Nabídli jsme jim za to jednorazově 30 tisác korun do fondu.
A proč to nešlo. Prostě jeden člen to nechtěl, tak vymýšlel, že zateče do střechy, že při montáži tam s námi musí byt jako dozor, abychom to nezničili, ale že nemá čas tam s námi bejt. A že když za rok náhodou někde bude zatýkat tak to půjde za námi, protože jsme tam byli a podobně ...
Nakonec. Jsme si dohodli kopaní a to vlákno leží v zemi. Sice to vyšlo o něco dráž, ale je tam
Takže ono dohodnou s někým sice jde, ale když bude vymýšlet všechno proti tak se nikdy nedohodneš. Tedy v rámci možnosti a času.
Naposledy upravil(a) hocimin1 dne 25 Jul 2017 22:28, celkem upraveno 1 x.
1 x
-
2 Hocimin1: Stejná zkušenost, již 3 roky to kvůli nedohodě o převěsu a ani zakopání to posílám na 30 m laserem.
Peníze nechce, internet nechce, argumentuje tím, že co kdyby ten dům chtěl někdy prodat. Ach jo .....
Peníze nechce, internet nechce, argumentuje tím, že co kdyby ten dům chtěl někdy prodat. Ach jo .....
0 x
Takhle se správně instalují "sektorové antény"... Schody do nebe z PowerBeamů,
(páteř je Siklu). Nějaké vaše sektory na MikroTiku vem čert.
(ISP: TouškovNet)
Něco mi říká, že konkurence nemá mnoho šancí.
Něco mi říká, že konkurence nemá mnoho šancí.
- Přílohy
-
- DSC_8702.jpg (134.81 KiB) Zobrazeno 3404 x
1 x