❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

11 years ago, 1 week ago ...

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mpcz

11 years ago, 1 week ago ...

Příspěvekod mpcz » 8 years ago

Zdravím,
nějak nemohu ocenit výhody, či přednosti nového označování času ve fóru. A jelikož vidím, že to nedělá dobře ani některým ostatním kolegům, rád bych vyvolal diskuzi na toto téma. To se netýká jen fóra i v telefonech výrobci přešli na tento dle mého nevhodný způsob datování času, je to asi móda.
mpcz, 30.jun.2017
2 x

Filipová Ludmila

Příspěvekod Filipová Ludmila » 8 years ago

Také bych upřednostnila čas a datum příspěvku. LF
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 8 years ago

Staci prejst kurzorom na 11 years ago a zobrazi ti datum+cas, problem ?
0 x

mpcz

Ano, jde o to, co je normální.
A pokud někdo chce být za každou cenu světový, tak nechť, ať svítí 30.06.2014 a po přejetí to hodí 3 years ago. To je samozřejmě jen námět k diskuzi. Byl bych zvědav, kolik lidí si to přejede. Ani nemluvím o tom tvaru datumu po přejetí, na který se musím dost soustředit, abych ho vůbec rozklíčoval.
Možná je to tím, že jsem stará škola, ale tyto novinky "za každou cenu" mi vadí.
mpcz, 30.jun.2017
0 x

rsaf

Příspěvekod rsaf » 8 years ago

Mi ti celkem vyhovuje. Většinou mě zajímá stáří příspěvku a přesně toto se zobrazuje. Nevím, proč bych měl přemýšlet kterého je dnes a jak je vlastně starý příspěvek z 20.6.... Pokud je tam 1 week ago, říká to +/- vše...
1 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 8 years ago

A hlavne tyhle starosti bych chtel mit :joy:😂😂. Misto vymysleni blbosti jdete ven a delejte neco uzitecnejsiho :wink:.
1 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 8 years ago

Mě to jde vypnout: Uživatelský panel - Nastavení - Osobní nastavení - funkce: Show relative dates: NE
0 x

mpcz

Dík,
jasná a stručná rada, která funguje. Teď tomu teprve říkám demokracie. Každý ať si naklikne, co mu pasuje...
mpcz, 26.jul.2017
0 x