❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dostání se na přesměrované port z vnitřní sítě

Návody a problémy s konfigurací.
servis@sarria.cz

Dostání se na přesměrované port z vnitřní sítě

Příspěvekod servis@sarria.cz » 8 years ago

Zdravim mam celkem zajimavej problem. Mam sit 10.120.x.x na wifi routeru ktera ma adresu WAN ze site 10.120.x.x si přeložím porty na zařízení za ním. to mně celé funguje dostanu se na zařízení z jakékoliv sítě jinačího operátora, ale nedostanu se na to z mé sítě (tedy sítě 10.120.X.X) už u toho sedím několik dní a nejsem schopnej přijít v čem je chyba na wifi router normálně pinknu i se na něj dostanu ale na porty za ním se nejsem schopnej dostat(jen z mé sítě). Z jinačích sítích se dostanu i na ty porty. Děkuji za každou radu už nevím co zkusit. Jinak používáme technologii mikrotik až po zákazníka
Naposledy upravil(a) servis@sarria.cz dne 19 May 2017 09:39, celkem upraveno 1 x.
0 x

servis@sarria.cz

Příspěvekod servis@sarria.cz » 8 years ago

Dokonce jsem i přimo na to zařízení které jsem chtěl přesměrovat dal adresu ze sítě 10.120.x.x a stejně se na to nedalo dostat což už pro mě bylo absolutně nepochopitelné, protože na wifi router který byl v síti vedle toho se dalo dostat... Samozřejmě z venku to fungovalo.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 8 years ago

hledej Hairpin nat. Řeší se to tu nejspíš každý měsíc, možná týden.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.