❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
4network.tv
-
- Kontaktovat uživatele:
Mmchd tohle jsem reportoval proč nejde z live jedním tlačítkem << přetáčet zpět a <| skočit na začátek poradu a musí se mačkat pauza, ale bylo mi řečeno takto je to správně 
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Právě že mám Arris 1113 a nefunguje ani pauza (nejede to ani na staré Motorole 1003). Je to škoda, že to nefunguje když ve web. prohlížeči to jde. Je nějaká šance že to příjde s nějakym updatem? Protože pak už nefinitivně zahrabu skylink...
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
zelene tl. to nevim ze to umi.. to je fajn, ale uplne nesmyslne. Na zacatek se ma vracet <|.
Pauza funguje vsude... To musis mit jen nejaky lokalni fail.
Pauza funguje vsude... To musis mit jen nejaky lokalni fail.
0 x
SpeedyGT píše:Je nějaká možnost upravit zpětné přehrávání pořadů, které ještě neskončily? Nyní jdou přehrávat pouze pořady které už skončily ale ty rozjeté ne. Takže když přijdu 10 minut později k pořadu tak musím čekat až celý skončí abych si mohl od nuly pustit. Děkuji za odpověď.
Toto bylo zapříčiněno verzí SDK kde nebylo možné vyhledávat v aktuálně hraném playlistu. Nové SDK máme. Pokud máte zájem podívejte se na náš public (sdílený prostor), kd eje návod na HTML verzi, která je zatím bohužel jen v testu. Tam funkce funguje dobře. Pokud byste neměl odkaz, napište mi mail david.kulda@4net.tv a já Vám to pošlu.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Děkuji, problém už jsem vyřešil právě přes návod na html verzi a zatím velká spokojenost, vše funguje tak jak bych si představoval.
1 x
Dlouho se tu nikdo neozval s problemy se streamem. Je skutečně klid a provedné změny a 2 měsíce dřiny přinesly své ovoce? Předem děkuji za věcné komentáře. Na zbytku pracujeme. 
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
No rozhozený zvuk a obraz se objevuje, ale už ne tak často. Přeskakování streamu se děje stále, tam si myslím ke změně nedošlo. Celkově bych řekl že je to lepší. Ještě mrkněte na email, který jsem Vám posílal 9.4. (ZAKTV) 
HTML verze pro Albis je už hotová?
0 x
Petr Bačina píše:No rozhozený zvuk a obraz se objevuje, ale už ne tak často. Přeskakování streamu se děje stále, tam si myslím ke změně nedošlo. Celkově bych řekl že je to lepší. Ještě mrkněte na email, který jsem Vám posílal 9.4. (ZAKTV)
ZAK TV máme myslím na vstupu, ale chceme udělat změny v programové skaldbě, počítám jak mourovatej
HTML se finalizuje, úplně se ot bojím napsat, dnes dělali kolegové poslední úpravy a půjd eot na test do větší sítě, abychom viděli zpětnou vazbu než to nasadíme mezi XXX ISP.
Co se Vám seká na streamech? V Teamwork desku nemáme hlášené žádné problémy? To je totiž ta moje obava a důvod proč jsem to sem napsal, nemáme žádné zprávy o tom že by to nefungovaloa tam kde to testuejme to chodí. Pokdu má někdo problém piště prosím na noc@4net.tv aby se to vyřešilo. Žijeme v domění že je vše v cajku.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Petr Bačina píše:Notoricky známá věc s 10s skoky a slavný lyžař
Ok zjistím...a písnu, ale dnes už ne...du spát...
0 x