Dobré ráno, přátelé, prosím Vás o radu.
Již mraky let mám na své stařičké Nokii E52 nastavený svůj Google účet v Mail for Exchange. Synchronizuje se mi tak mezi Google účtem a telefonem jak kalendář, tak adresář (maily beru jako samozřejmost). Nyní jsem si pořídil novější E52ku, neboť ta stará mi odchází do křemíkového nebe, a zkusil jí stejným způsobem ke Google účtu připojit a ouha, ono to nejde. Pokus o spojení při synchronizaci skončí hláškou "Váš účet nemá oprávnění pro synchronizaci při aktuálním nastavení." Pokud se najde nějaký pamětník co používá staré modely telefonů a uměl by poradit, byl bych neskonale vděčný.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nokia E52 a synchronizace s Google kalendářem
Díky za odkaz. Četl jsem, ale nenacházím tam svůj případ. Nesnažím se rozchodit synchronizaci s novým Google účtem, ale rád bych pouze vyměnil telefon. O tom, že Google některé služby zařízl vím. Možná, je to jen spekulace, Google ke stávající službě nechce pustit nové zařízení, nevím. Již jednou jsem telefon měnil a bez problémů jsem jej k tomuto Google účtu připojil. Stejně tak jsem několikrát udělal hard-reset telefonu a opět šel bez problémů ke Google účtu připojit.
0 x