❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
napájení mikrotiku z USB notebooku
Re: napájení mikrotiku z USB notebooku
Nakoniec sa dopracujeme k tomu, ze nejake meranie signalu je zbytocne pokial clovek dodrzuje priamu viditelnost a nepripaja zo zadu na sektor a podobne kraviny.
0 x
to pgb: no a když se náhodou sekneš v přednastavení, tak jsi vyřízený. A ten měnič v autě na 230V je jak nápomocen?
Děkuji, mpcz, 11.apr.2017
Děkuji, mpcz, 11.apr.2017
0 x
Když se seknu, tak ubnt prodávalo takovou pidi wifi co se strkala do poe adaptéru a přes ní se dostanu na lan část.
Další mám upravenou jako poe průchozí, u antény vycvaknu utp, připojím kabel z baráku, připnu nanobeam a mám konfigurační wifi lan u jednotky.
Měnič v autě je nápomocen když ladím problém s testovacím klientských zarizenim z auta a testuji. Původní dotaz byl na měření v terénu.
Další mám upravenou jako poe průchozí, u antény vycvaknu utp, připojím kabel z baráku, připnu nanobeam a mám konfigurační wifi lan u jednotky.
Měnič v autě je nápomocen když ladím problém s testovacím klientských zarizenim z auta a testuji. Původní dotaz byl na měření v terénu.
0 x