❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problem s velkyma smajlikama - Opera

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
CrazyApe

Problem s velkyma smajlikama - Opera

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

Zdravim,
od upgradu fora mam porad smajliky prez celou obrazovku v opere. Uz sem tu nekde cetl ze to nekdo vyresil nejakym zmensenim a zvetsenim (ctr+ kolecko)? ale mne to nepomaha. Nejake rady?

Diky
0 x

Fang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fang » 8 years ago

Mě pomohl v chrome force refresh CTRL+F5 .
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 8 years ago

CrazyApe píše:Zdravim,
od upgradu fora mam porad smajliky prez celou obrazovku v opere. Uz sem tu nekde cetl ze to nekdo vyresil nejakym zmensenim a zvetsenim (ctr+ kolecko)? ale mne to nepomaha. Nejake rady?

Diky

Refresh prohlížeče, na stránce je nové CSS, které to opravuje. Pokud nepomůže, tak se na to mrknu :v:
0 x

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

DEkuji ctrl+f5 pomohlo, to me opravdu nenapadlo :-) zkousel jsem jen F5
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 8 years ago

V těchto případech je lepší, když správce soubory verzuje, právě kvůli keším. Nebo alespoň nedává moc dlouhý ttl.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 8 years ago

ludvik píše:V těchto případech je lepší, když správce soubory verzuje, právě kvůli keším. Nebo alespoň nedává moc dlouhý ttl.

Souhlas, emoji extenze byla mimořádně nedomrdlá, hardcodované styly přímo v html, které přepisovaly CSS.
0 x

Radek.Kovacik

Příspěvekod Radek.Kovacik » 8 years ago

Ve Firefoxu se mi tento problém taky objevil, měl jsem tam úsměv přes půl obrazovky...
0 x