❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
midnight_man

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod midnight_man » 8 years ago

tak dnes vecer zase slucky....
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 8 years ago

Potvrzuji, hruza a des. A o vikendech se to deje pravidelneji, skoda ....
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 8 years ago

ano ano děsné :(
už mi ani nefunguje reflektor asi ho dočasně odpojili :))
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 8 years ago

ahoj taky mi ted klienti hlásí problémy s telkou docela jsou z toho neštěstní.. dá se s tím něco dělat ? pracuje na tom někdo ze sledovani, enbo to tady jenom prokafrujeme na foru ?
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 8 years ago

rouchi píše:ahoj taky mi ted klienti hlásí problémy s telkou docela jsou z toho neštěstní.. dá se s tím něco dělat ? pracuje na tom někdo ze sledovani, enbo to tady jenom prokafrujeme na foru ?

No, nám to zatím dělá jen to, že se jednou za čas sekne na sekundu obraz ale zvuk mluví dál. Na Arrisu. Ale ty výpadky moc časté nejsou. Co to dělá vám ostatním? Reflektor nepoužívám.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 8 years ago

To uz je na posrani se vsema televizama.
0 x

okoun

ano ten kdo nepoužívá reflektor je na tom ted lépe...
jinak v krátkosti problém nejspíš vzniknul přechodem na nový systém jak se dělalo kolem 1.3.2017 a ty reflektory to nějak nerozdejchaly či co a jsou problémy...
bohužel pořádné informace také nemám, doufám že se k tomu nějak chlapsky postaví a budou nějaké slevy, protože my je také musíme zákazníkům dát...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pepulis

Příspěvekod pepulis » 8 years ago

Ty problémy, ktere byly o vikendu ve vecernich a i nocnich hodinach (nedele kolem 2:00) nebyly zpusobeny nejakym problemem v STB, ale problemem se samotnou sluzbou, jelikoz se projevovaly jak na STB, tak i na PC. Ty vikendy jsou docela "pravidelne", jednou jsem to hlasil v nedeli kolem 10:30, pak tady na foru taky nekdo psal, ze to nasledujici vikend taky hlasil. A jelikoz mam na siti par klientu, kteri travi docela dost casu na tv, vim o vypadcich hodne presne. S odstupem casu muzu napsat zlate O2TV, to za rok, co jej taky mam, drzi a drzi. Nerad hanim sluzbu sledovanitv, ale tech problemu / zaseku je proste dost. A hlasit to? To jsem uz vzdal.
0 x

Marie Indráková

Příspěvekod Marie Indráková » 8 years ago

Dobrý den,

velmi omlouváme se za vzniklé potíže. Intenzivně pracujeme na nápravě, k eliminaci problémů dojde v nejbližších dnech.

Tým sledovanitv.cz
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 8 years ago

Já teda za sebe a klienty musím říct, že u nás všechno v pohodě. Reflektor nasazen nemáme a přímo doma, kde jsme měl na STB Android problémy pořád tak cca. měsíc - 2 jede vše v naprostém pořádku.
Největší problém u klientů byla samozřejmě již probíraná Markíza.
1 x

midnight_man

Cez weekend to bol problem sluzby, robil to aj prehravac vo web rozhrani.

Však viete...nam sa mozete ospravedlnit...my tomu rozumieme. Zakaznici nie ;) ....ked ujdu zakaznici tak bohuzial.

Povedla toho mam pustenu Antik TV a tá za posledneho pol roka sa snad ani raz nezasekla....akurat naklady su násobné :(
0 x

okoun

ted nastal totální blackout sleodvanitv.cz boxy nejdou web nejde prostě mrtvé :(
1 x

midnight_man

jooo :D vcera tiez skapinalo...dnes tma..

este par mesiacov a neostane im ani jeden zakaznik.
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 8 years ago

Dival jsem se ted tri hodiny v kuse a zadny vypadek.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

okoun

DRAKK píše:Dival jsem se ted tri hodiny v kuse a zadny vypadek.

nesleduješ dvb-t? :) protože mě nešel ani jejich web prostě nic, teď už to jde...
0 x