dkulda píše:V tuhle chvíli si musíme vystačit našim cloudem, kde sdílíme soubory a další věci formou odkazu. Není to kdoví co, ale snad je to lepší než nic.
Ten cloud je opravdu taková nouzovka. Taky by to chtělo nějaký changelog, kam by se dávaly záznamy, kdy a co bylo přidáno/ubráno v programové skladbě. Já třeba vůbec nepostřehl, že už nění k dispozici JOJ a JOJ Plus. Zjistil jsem to až z posledního mailu (o zrušení TV Doma), kde ze znění jsem pochopil, že JOJky byly odstraněny už před nějakým časem a nahrazeny JOJ Family. Přitom když přijde mail s informací o nějaké změně, tak to hned měním na webu, ale tohle mi úplně uteklo.
Je taky fajn, že v cloudu se dají najít loga ke stanicím, ale je v tom dost guláš a třeba právě JOJ Family jsem tam nenašel. Nebylo by od věci, kdyby poskytovatelé měli loga pěkně pohromadě. Jasně, můžu je hledat různě v zákoutích internetu a doufat, že nalezené logo není zrovna nějaká zastaralá verze, ale proč to nedat k dispozici, kdy už je sami používate. Btw. najít logo jakési té lázeňské televize byl pěkný oříšek