víte co chlapi, mimo jste úplně všichni

...v celé debatě jsem totiž zatím neviděl to, čím každá normální firma začíná projekt. A to jeho plán a hlavně ekonomickou rozvahu. Předp. že než začnu kopat optiku, tak to musím mít nejmíň na 10 let rozplánovaný, analyzované rizika a jejich dopady. Chtělo by to i hloubkovou analýzu vývoje trhu...což u telekomunikací není prdel, ale věřte, že ti velký to maj, dělaj a solí za to i spoustu peněz do externa. Možná i proto na optiku serou. Jeden chybný krok v takto zásadních investicích může mít v dalších letech důsledky i fatální.
To co tu předvádíte je jen o pocitech, tak jak jste začali, tak prokračujete a spoléháte na intuici a štěstí. Osobně sice velmí fandím memovi a věřím, že to má detailně promyšlené a propočítané. Pokud ano, klobouk dolů. Já co si tak rámcově nastřelil a pokud nepočítám bytovky, tak kromě nějaké přípolože v místech, kde to máme hustě owifnované a blízko páteře, jsem se kladných čísel nikdy nedopočetl.
K těm dropům. Jak se furt dívám nahoru, tak ano, je toho hodně. Na druhou stranu jsem rád za to, že kde jsme to měli, tak to jde postupně dolů. Už jen to, že nám ty vlákna prostě nikdy nevycházely. Do země se pošle 24 nebo 48 a to už je k něčemu. A to se bavím jen o bytovkách, stavět to do rodinnejch domků, to si neumim představit. Nicméně my jsme národ kreativní a tak i ta nejvěští pitomost nakonec u nás může fungovat

Ale měl bych strach..na udání to prostě úřad řešit musí. A těžko si úředník vezme na triko nechat to bejt. Určitě jste sledovali kauzy Stárnetu a i u nich musely převesy dolů, v ČB určitě.
...a jen pro zajímavost. Ze satelitu na mapách není vidět černej převěs, ale ta nenápadná slonová kost tam svítí jako prase. Snad jsem neřek něco, co mělo zůstat utajený