❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Telefonní spamování od PEM Communication

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Telefonní spamování od PEM Communication

Příspěvekod zdenek.svarc » 8 years ago

Ahoj,

dvakrát za poslední týden mi na mobil volali z PEM Communication neznámí lidé, zda-li poskytujeme IPTV. Mě osobně to zásadně neobtěžuje a nemám důvod se pohoršovat. Ale řekl bych, že volat lidem na mobil je docea nešťastná forma marketingu u vybudovaných obchodních vztahů, natož nevybudovaných. Jaký máte názor?

Z.
0 x

Martyn

Příspěvekod Martyn » 8 years ago

Zdenku, jsi moc citlivej :-)

Jak tedy jinak kontaktovat ?

M
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 8 years ago

Kdepak, vždyť říkám, že "Mě osobně to zásadně neobtěžuje a nemám důvod se pohoršovat." A jak kontaktovat? To je právě téma, které chci tímhle vláknem rozvinout. Za mě míň invazivně.
0 x

Behemot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Behemot » 8 years ago

Když je to aspoň z oboru…ale nejrůznější příživníci na akcie, zlato, šminky a já nevím co, to jako maj dojem, že soukromníci a malý firmy serou z prdele mince, aby mohli rozhazovat miliony do trotlovin? To mě sere dost slušně a votravuje někdo co tejden.
0 x
Špičkové elektrolytické kondenzátory; akumulátory; baterie; repasované UPS lepší než nové; zdroje; mikrospínače aj.