Dobrý den všem, koupil jsme unifi AP Point MIMO 2.4GHz, stáhl unifi controler, vlezl do nastavení a nastavil SSID a Network. Unifi AP jsem pořídil za účelem kvalitního signálu wi-fi v patře středně velkého domu. Nevím, co všechno je potřeba v kontroleru nastavit aby následně pracoval s routerem. Pomůžete prosím někdo třeba po telefonu. Napište jej v odpovědi a rád zavolám pro radu.
Děkuji moc
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
První nastavení Unifi AP
Kontroler s routerem nepracuje. Jen řídí a nastavuje ty jednotky. A jestli máš jen jednu, už nastavenou, tak ho ani vlastně nepotřebuješ.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Já chápu, že controler pracuje s Unifi AP a ne s routerem. Já řeším nastavení AP v controleru, aby právě s routerem AP spolupracovalo. A Unifi se mi jeví jako dobrá anténa, navíc je možné další šoupnout do dalšího patra.
Já řeším, kde získat radu pro správné nastavení Unifi.
Jakub
Já řeším, kde získat radu pro správné nastavení Unifi.
Jakub
0 x
pripoj unifi do routeru,nainstaluj kontroler na pc, nastav potrebny ssid a heslo, vic nic neni v tvem pripade treba, unifi dostava ip automaticky z dhcp (nemusis tedy resit) jedine co te pripadne zajima je sirka kanalu a volba kanalu.
jednoduche je i nastaveni pres appku do mobilu, ale me prestala fungovat zkouseno na 4x mobil s androidem a vsude dela to stejny ze pri vyfoceni qr codu se vypne a zapne wifi na mobilu a tak porad dokola, takze u me je momentalne nefunkcni coz me dost stve ze zacatku fungovala skvele.
jednoduche je i nastaveni pres appku do mobilu, ale me prestala fungovat zkouseno na 4x mobil s androidem a vsude dela to stejny ze pri vyfoceni qr codu se vypne a zapne wifi na mobilu a tak porad dokola, takze u me je momentalne nefunkcni coz me dost stve ze zacatku fungovala skvele.
0 x
nesetkal se někdo s tím že controller nenajde unifi pro prvotní nastavení ?
0 x