Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda neznáte nějakého dobrého ISP v lokalitě Pardubice-Drozdice. Momentálně kterého mám, tak na to sem se skoro nedá hrát online hry, nechá se to tak v ranních hodinách když je škola.
Děkuji za odpovědi.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Poptávka ISP
Bohužel, měl by tu být i možnost na kabel od pevný, ale spíš najít kdo by to poskytoval 

0 x
TheZIGI píše:Bohužel, měl by tu být i možnost na kabel od pevný, ale spíš najít kdo by to poskytoval
I na wifi přípojce jdou hrát hry. Mám wifi přípojku a ping na seznam 7ms

0 x
hloupost, sám hraju a 7ms pohoda úplná, ba vdslko má třeba 20ms a také pohoda...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Já se s pingem na seznam nedostanu pod 10 a ve hře minimálně 30ms když net jede dobře, mám 15/5Mb, týhle rychlosti dosáhnu max ráno, nebo když je škola a lidi jsou ve školách.
0 x
musis toho ISP vic prudit..... tak obden, kazda situace je resitelna, ale vetsinou se to tahne
0 x
TheZIGI píše:Já se s pingem na seznam nedostanu pod 10 a ve hře minimálně 30ms když net jede dobře, mám 15/5Mb, týhle rychlosti dosáhnu max ráno, nebo když je škola a lidi jsou ve školách.
Co mas za prijimac?Sacuju to na ubnt nanostation5 loco. Posli a my ti tu poradime,kam bys to mel tlacit

Samozrejme tomu musi odpovidat i protistrana na vysilaci, ale to vetsinou uz bejva vymemeny a nebo to pro ISPka neni zas takovej problem to upgradnout.
Ale ta klientska strana, to je potiz, useru moc, platit upgrady nechtej, sama rezie, hehe.
0 x
To seš za to hraní placenej, že je 30ms moc?
Jako tohle mi příjde úsměvné, ale co už 

0 x
Striker píše:To seš za to hraní placenej, že je 30ms moc?Jako tohle mi příjde úsměvné, ale co už
30ms je v pohodě, jen toho dosahuju, když net jede v pohodě, jinak 100+
0 x
hol píše:TheZIGI píše:Já se s pingem na seznam nedostanu pod 10 a ve hře minimálně 30ms když net jede dobře, mám 15/5Mb, týhle rychlosti dosáhnu max ráno, nebo když je škola a lidi jsou ve školách.
Co mas za prijimac?Sacuju to na ubnt nanostation5 loco. Posli a my ti tu poradime,kam bys to mel tlacit
Samozrejme tomu musi odpovidat i protistrana na vysilaci, ale to vetsinou uz bejva vymemeny a nebo to pro ISPka neni zas takovej problem to upgradnout.
Ale ta klientska strana, to je potiz, useru moc, platit upgrady nechtej, sama rezie, hehe.
Něco takového tu mám ZDE. Nebyl jsem tu, když to dělali tak přesně nevím :/
0 x
tak to není špatné. Otázka, kde se to přetěžuje a proč, pro kolik lidí takový přípoj je (pokud se jedná o bytovku), jak moc je zarušeno, atp.. Prvně bych to řešil se současným poskytovatelem a pokud s ním nebude řeč, pak je na čase to zkusit jinde.
0 x