❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Teplota v rozvaděči

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mpcz

Re: Teplota v rozvaděči

Příspěvekod mpcz » 8 years ago

lwq píše:Podle mych zkusenosti je hlavne nutne, aby technologie bezela nonstop. Jakmile by to vychladlo, teplotne padlo pod rosny bod, tak pri dalsim zahrati jde o pruser ...

Zdravím,
tuto teorii podporuji, teď při těch mrazech odešly 2 Groovy, oba u klientů, kteří ráno zapli napájení do antény po noční odmlce. Běželo to pár minut a konec s koncovým stupněm. Podle mého je vypínání napájení na anténě venku na mrazu velmi nežádoucí. Je to sice jen podobná situace jako u zařízení v boxu, ale problém je stejný.Myslím si, že to je podobný případ, jako byla ta katastrofa 711-ek okolo roku 2011, která se bohužel táhne dodnes.
mpcz, 10/01/2017
0 x

franta89

Příspěvekod franta89 » 8 years ago

Nemáš pravdu! Nikdo nemáte pravdu!!!!! Je potřeba přímotop a všechno je v cajku :))
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 8 years ago

Už toho nech. Čeho je moc, toho je moc. Jdi se vyspat z té kocoviny a pak si třeba zakřičet z okna. To pomáhá.
franta89 píše:Nemáš pravdu! Nikdo nemáte pravdu!!!!! Je potřeba přímotop a všechno je v cajku :))
Naposledy upravil(a) ludvik dne 10 Jan 2017 20:25, celkem upraveno 1 x.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

mpcz

No konečně, už jsem jen čekal, kdy se někdo ozve s patřičným komentářem.
mpcz, 10.01.2017
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 8 years ago

Jak jsem psal topný poličky vyhazuji, takže pokud někdo chce topit určitě nějakou najdu. Má to uchycení do 19 racku a je to na 48V. Tady bude asi jedno jestli + nebo -
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 8 years ago

helapc píše:Jak jsem psal topný poličky vyhazuji, takže pokud někdo chce topit určitě nějakou najdu. Má to uchycení do 19 racku a je to na 48V. Tady bude asi jedno jestli + nebo -

byl by odkaz jak ta polička vypadá? díky moc.
petr
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

dagus

Příspěvekod dagus » 8 years ago

A co za tu polici? Jakej to má příkon?
0 x

Cheprer
antispam: Ano

Příspěvekod Cheprer » 8 years ago

Já mám Teda políčku 1U hloubka cca 30cm 230V/1,5A
A nejsem si Teda jist zda byly nějaké starší na 48V
Ale to by bylo amper až až.
A taky si myslím že ani nebyly protože zdroje na GSM i ty starý byly i tak online a nevím o tom že by měli LVLD takže proč by si při výpadku zdi mal baterky (mohlo tam být pojistný relatko) ale i tak proč by si zbytečně topením zatěžovat zdroj, to mi k žádnému výrobci outdooru nesedí, ale taky už je to let a let ale Ericsson ani huawei natož Nokia to tak neměli, možná ten Siemens jak si sděloval, ale i tak by mi to přišlo jako dost hloupé řešení, a to jsou všechny tyto GSM hardware mílovými kroky napřed.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

helapc

Poličky jsou skutečně na 230V v předchozím příspěvku jsem Vás nechtěně mystifikoval. Omlouvám se. Prostě jsem je nikdy nestudoval a jen vymontoval.
0 x

dagus

A má to už samo v sobě termostat? Mohl by jsi poslat foto?
0 x

helapc

Termostat to nemá, velikost dvě U. Viz. foto
top-policka.jpeg
0 x

dagus

Co za to? Doklad? Má to větráky? Jakou teplotu to dělá? Nerozteče se mi hw u toho? Možná bych nějakou využil na jedné půdě. V létě chlazení funguje krásně, mám nasávání z venku, ale v zimě se to moc neohřeje a když je -20, tak bychom těch pár kilowatt asi oželel.
0 x

helapc

Větrák je to vzadu. Momentálne jsem poslední daroval, ale seženu.
0 x

mpcz

pcwifi píše:to je zajimava vec, vzhledem k tomu ze existuje siroke spektrum vykonu, uvitam info jakou tam mas... díq

Zdravím,
do Gewissek stačí jedna žárovka nebo topný odpor. Topné odpory používám obyčejné keramické, kdekoliv ke koupi, 10W / 12 - 24 ohm. Výhoda je, že je lze zapojit paralelně nebo sériově několik kusů pro zvýšení výkonu. Napětí je dobré volit tak, aby odpor nebyl příliš žižlavý, raději více paralelně nebo sériově. Nejjednodušší topení je žárovka, stačí úplně obyčejná do koncových světel, ta má povětšinou 21W. Pokud není k dispozici potřebné napětí, dám univerzální měnič. I větší skříně to vytopí spolehlivě, na jaro to vypne termostat, aby se tam nemuselo jezdit. S většími plechovými skříněmi zkušenost nemám.
mpcz, 17.01.2017
topny_odpor_zarovka.jpg
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 8 years ago

Mate nekdo zkusenost s prenosnyma klimatizacema?

Mame malou mistnost 2mx0,90mx3,5m

Klasicka klimatizace mi prijde zbytecba. Představoval bych si nejakou malou indoor jednotku, ktera bude bud automaticka, nebo budu regulovat pomoci termostatu.

Děkuji
0 x