❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Intel® Server System SR1530AH

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

koupil se si S5000al a mikrotik nehce nabotovat, pise to ze to nemuze najit distk, nevis cimto muze bejt ? , popriapade jak si dostat mikrotika a USB ?
0 x

Saty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Saty » 17 years ago

z čeho bootujes? Toto mi delalo pri bootu z CF pres redukci na IDE, pokud zapichnu do USB ctecku a do ni dam CF tak to jede.
0 x

haklina

ze serial ata disk (ten server nema ani jinou moznost kromě usb ) , při bootovani ze site (netinstall) se to zasekne na waiting for drivers
0 x

Saty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Saty » 17 years ago

ze SATA jsem nezkousel.
Z IDE disku bootoval bez problemu, z redukce CF/IDE ne.
Z USB taky bez problemu, zajimal by me ten DOM modul jak se to bude chovat.
0 x

haklina

a nevis co znamena to waiting for drivers pro netinstalu ?
0 x

haklina

tak to z usbcka normalně nabootuje,
0 x

haklina

jeste jedna vec k procaku, co nastavit v biosu aby to ukazovalo 4 procesory ? mam tam 2x 2. procesorovy qeony a v mikrotiku to ukazuje 1procesor
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

haklina píše:jeste jedna vec k procaku, co nastavit v biosu aby to ukazovalo 4 procesory ? mam tam 2x 2. procesorovy qeony a v mikrotiku to ukazuje 1procesor

tohle pastni do prikazoveho eradku a spust

system hardware set multi-cpu=yes
0 x

haklina

tak to pomohlo sice to ukazuje misto 4 procaku 8, ale maj tam asi nekde chybu. Ale jeka je to s rozlozenim zateze do vice procaků ?. Se mi zda ze to je liny jak mrcha a pritom procak jede treba na 10% , smazu naky vjeci a us to je zas normalni.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

haklina píše:tak to pomohlo sice to ukazuje misto 4 procaku 8, ale maj tam asi nekde chybu. Ale jeka je to s rozlozenim zateze do vice procaků ?. Se mi zda ze to je liny jak mrcha a pritom procak jede treba na 10% , smazu naky vjeci a us to je zas normalni.

To bych si vysvetlil tim, ze maji ty cpu HT, nebo ne ? Co se tyce toho rozlozeni zateze a ukazatele CPU, to je spis otazka na support, to nevim a nikde jsem to nevidel....
0 x

jahoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jahoo » 17 years ago

haklina píše:tak to pomohlo sice to ukazuje misto 4 procaku 8, ale maj tam asi nekde chybu. Ale jeka je to s rozlozenim zateze do vice procaků ?. Se mi zda ze to je liny jak mrcha a pritom procak jede treba na 10% , smazu naky vjeci a us to je zas normalni.

no jestli tam mas 2x ctyrjadrovy xeony, tak je to dobre, ne?

Jinak je velkej rozdíl, jestli tam bude čtyřjádrovej xeon, nebo Core 2 Quard?
0 x