❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Podvod s nazvom SKYLINK

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Gemb

Re: Podvod s nazvom SKYLINK

Příspěvekod Gemb » 8 years ago

rado3105 píše:Dostal som sa k tomu vzhladom na staznosti ludi a odchadzanie od skylinku a odoberanie ludi aj vratane internetu - magio tv. Keby nebolo toho klamstva skylinku tak ludia nic nemenia, takto lokalnym na isp odchadza kvantum ludi, kedze telekom u nas cez smejdov vedie klamlivu taktiku.

Pocuj asi bude niekde inde chyba, ale nadavat na Skylink, ze kvoli nemu ty prichadzas o klientov je troska mimo. Vzdy odide zopar oviec s tym musis pocitat. U nas neodisiel snad nikto kvoli magio tv, skorej odislo par sosacov kvoli novo spustenemu VDSL. V danej dedine je viac ako 200 klientov, odisli asi 4ja sosaci....niektori boli este aj vecni stazovatelia ...ako dobre. Teraz robim pre inu firmu a scenar mame uplne iny, robime internet aj skylink. Tuto ludia absolutne nezdrhaju. Vela ludi ma zafixovane v hlave, ze chcem jednu firmu na vsetko a teoreticky to splname aj ked TV poskytuje skylink. Proste pridem namontujem net a namontujem satelit. Mnoho krat to ma aj velku vyhodu ked si vyberaju ludia nejakeho ISP, tam im vzdy ponukneme aj moznost namontovania skylinku resp hociakeho satelitu. Cez wifi robit IPTV mi tiez nepride rozumne s tym suhlasim ale stale tu mame optiky 8)
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 8 years ago

Alternativy ku skylinku nepouzivate nijake? napr. freesat, antiksat?
Vela ludi odradi pri skylinku ta uvodna instalacia, co vychadza vyse 100eur...len zariadenia
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 8 years ago

Freesat ma uplne minimum ludi oproti skylinku. Kazdy pozera na to co bude platit mesacne/rocne. Investicia na zaciatok vela ludi neriesi.
Skylink na zaciatok vide 200-250€ na 1 TV + SP.

Box skylink ready - 70€
Karta skylink 20€
Registracia karty 40€
Parabola 20€
LNB na 1TV 3-10€
Konzola 10€
Kabel 20m s koncovkami 10€
Instalacia 50€

Servisny poplatok na 1rok 40€

Karta next na dalsi TV 44€ / rocne

Keby je to len vyse 100€ tak je to uplne v pohode :lol:
Naposledy som realizoval montaz na 5TV a vyslo to 700€, 2 karty, zvysok sa nazdielal :lol: Keby to maju oficialne, kazdy box kartu tak sa nedoplatia rocne.
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 8 years ago

Freesat vychadza 2Eur/mesacne...treba si uvedomit, ze je vela ludi co pozera aj na to euro mesacne...
navyse karta je lacnejsia...
0 x