❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zesílení GSM signálu ve sklepě
Re: Zesílení GSM signálu ve sklepě
clovek musi mit zname na patricnych mistech aby se neco hnulo... na 2 stavbach v okoli sem videl mini linky Ericsson, dle info pokryti vnitrku stavby, v 1 pripade firma, v 2 barak nejakeho sociala, asi same zelezo beton... a takova instalace primo od OPice, to bude asi ranec.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Zdravím,
to neverhappy:
nač by taky Zóna anténu potřebovala, že, když spojení ven je po internetu a ten má v baráku snad každý.
Třetinové řešení to taky není, alespoň ne vždy. Co jsem řešil několik akcí, problém byl vždy především pro majitele firmy nebo domku a ten má většinou vše na jednom operátorovi. Pokud neměl, přešel a ještě k tomu si vylepšil podmínky. Pokud přijdou hosti od TM nebo Kyslíku, tak to je samozřejmě problém. Ty dva moc nechápu, jen kvůli Zóně jsem přetáhl dost lidí k Vodafone, nevím proč to nezavedli taky.
mpcz, 22.12.2016
to neverhappy:
nač by taky Zóna anténu potřebovala, že, když spojení ven je po internetu a ten má v baráku snad každý.
Třetinové řešení to taky není, alespoň ne vždy. Co jsem řešil několik akcí, problém byl vždy především pro majitele firmy nebo domku a ten má většinou vše na jednom operátorovi. Pokud neměl, přešel a ještě k tomu si vylepšil podmínky. Pokud přijdou hosti od TM nebo Kyslíku, tak to je samozřejmě problém. Ty dva moc nechápu, jen kvůli Zóně jsem přetáhl dost lidí k Vodafone, nevím proč to nezavedli taky.
mpcz, 22.12.2016
0 x
neverhappy píše:Kdyz jsem uzaviral smlouvu, tak se ta sama slepice mohla posrat a volala vsem, kdyz zjistovala, kolik muzu poslat sms, nez me bloknou.
A kolik můžeš poslat SMS než tě bloknou ?
0 x
-
Pintero píše:neverhappy píše:Kdyz jsem uzaviral smlouvu, tak se ta sama slepice mohla posrat a volala vsem, kdyz zjistovala, kolik muzu poslat sms, nez me bloknou.
A kolik můžeš poslat SMS než tě bloknou ?
U vodafone jsem mel mesicne cca 1500-3500 sms a blokli me.
U t-mobile me technik tvrdil, ze maji limit na 1000 sms denne. Pak blokuji
Pisemne mi to ale nechteli dat
0 x
-
To je divný, mně se povedlo u VF udělat přes 8000 SMS. Je ale fakt, že byly všechny placený...
0 x
treba by poslani vice sms v ramci tarifu mohlo vycucat technicke prostredky jinym platicim ovcim
ty opice fakt vymejsli takovy kokosoviny...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))