Nieco podobne ako Telekom - zo statnej firmy vybudovanej z nasich dani sa stala pofiderna firma so sidlom v danovych rajoch. Oklamali predplatitelov, ze to budu mat stale zadarmo a teraz sa to neustale dviha. Mnohi prechadzaju aj na telekom - kvoli digi sport.
Az sa smejem ked podvodnici kontroluju ludi ci im nezdielaju ich programy. Zaujimalo by ma ci aspon nieco platia do statnej pokladnice a kolko...
http://luteranjaning.blog.pravda.sk/201 ... -ukrajine/
Rad by som spracoval priebeh tohto podvodu, vie ma niekto usmernit ako prebiehali predaje, taktiez kedy vznikla slovenska statna satelitna platforma...atd...nejak to neviem dohladat...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Podvod s nazvom SKYLINK
- midnight_man
Prosim ta.....s tym nikam nezajdes 
Však kazdy sa moze rozhodnut to zrusit a neplatit.

Však kazdy sa moze rozhodnut to zrusit a neplatit.
0 x
Skylink je v pohode, ludia by chceli donekonecna stale a stale viac a platit stale menej alebo aj nic...pozname to pri nete...tiez mam skylink od sudruhov cccp a som spoko. Mal som aj oficialny tiez bol v pohode. Taka iptelka od mnohych operatorov nieje lacnejsia...
0 x
Gemb píše:Skylink je v pohode, ludia by chceli donekonecna stale a stale viac a platit stale menej alebo aj nic...pozname to pri nete...tiez mam skylink od sudruhov cccp a som spoko. Mal som aj oficialny tiez bol v pohode. Taka iptelka od mnohych operatorov nieje lacnejsia...
tu ide o to ze to bol statny podnik, vybudovany zo statnych penazi, nasluboval nezmysly a potom presiel do danovych rajov....to je pointa..
0 x
proboha kdo se zas nudi ?
bezte si raci zaschukat at mate jiny myslenky. Co se SkyL tyce, ja s nim problem nemam, HDcek ma nejvic na trhu, coz mi vyhovuje, cena dobra, nemam jako spotrebitel problem.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Ano to je pekne ale nerobia to u nas skoro vsetci ? Odrbavat a vysosavat stat....na kazdom rohu. Takych firiem je...z mojho pohladu je to rovnaka sracka ako je tema dotovania sieti, rozvoj vidieka....peniaze zhrabne aj tak len jedna velka firma.
0 x
Ano, je to dost nefer jednanie voci ludom ked im len tak postupne zvysuju poplatky. Ale mozes to kedykolvek zrusit, nik ta nedrzi. Narozdiel od koncesie za TV.
A pre mna ako maleho ISP je lepsie ked ludia maju TV od skylink a net odo mna ako tv+net od konkurencie. Do IPTV cez wifi sa mi nechce ist, takze mi to vyhovuje.
A pre mna ako maleho ISP je lepsie ked ludia maju TV od skylink a net odo mna ako tv+net od konkurencie. Do IPTV cez wifi sa mi nechce ist, takze mi to vyhovuje.
0 x
aa tohle forum se mění v dobrej odpad. Poslední půl rok se tu řeší totálně všechno... kromě ISP problémů 

1 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
-
Luteran aneb všude zabanovaný internetový troll (dobře znají na parabole, digizone atd.) 

0 x
Dostal som sa k tomu vzhladom na staznosti ludi a odchadzanie od skylinku a odoberanie ludi aj vratane internetu - magio tv. Keby nebolo toho klamstva skylinku tak ludia nic nemenia, takto lokalnym na isp odchadza kvantum ludi, kedze telekom u nas cez smejdov vedie klamlivu taktiku.
Co som pozeral tak antik sat u nas vychadza zaklad 0,9eur/mesiac, freesat 2 Eur/mesiac.
@hapi, bude to suvisiet ked ti ostane jeden klient a budes ten internet poskytovat len sam sebe...kedze uz davno to nie je len technickych zalezitostiach ale hlavne o marketingu. Mate stastie, ze nemate telekom s ich smejdami...ale coskoro pre nich moze byt slovensky trh maly....potom zmenis retoriku...ludia su dnes lenivi..nechcu len internet
Co som pozeral tak antik sat u nas vychadza zaklad 0,9eur/mesiac, freesat 2 Eur/mesiac.
@hapi, bude to suvisiet ked ti ostane jeden klient a budes ten internet poskytovat len sam sebe...kedze uz davno to nie je len technickych zalezitostiach ale hlavne o marketingu. Mate stastie, ze nemate telekom s ich smejdami...ale coskoro pre nich moze byt slovensky trh maly....potom zmenis retoriku...ludia su dnes lenivi..nechcu len internet
0 x
-
Kecy v kleci, Skylink má lidí pořád stejně a pokud si i někdo stěžuje, tak určitě ne nějakýmu Luteránovi, jenž je duchem úplně mimo a představuje si, že Skylink bude perpetuum, který zaplatí náklady na šíření programů a pak to dá lidem gratis jako charitu 

0 x
Na druhou stranu - prostě nahnali ovečky klamavou reklamou, že české zdarma budou (resp. za jednorázový paušál). A zvlášť ČT si i ten satelitní přenos platí sama. Jenže najednou jsme se probudili do dne, kdy máme jen jednoho poskytovatele (marginálie nepočítám) a programy sice zdarma jsou, ale platíme servisní poplatek.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Řekneme si to otevřeně kdo by co poskytoval zadarmo?
A když přijde manažer ze zavedenim toho poplatku vydělají miliony měsíčně navíc. Kdo by nad tím uvažoval déle jak 5min? Když ví ze tech 10% klientů ozeli co to zruší, protože stejně z nich nic neměly. Těm co si platí balíčky těm je to jedno.
Jo je to vydří duši na, ale já na jejich místě bych jednal stejně, a za ty zisky by mne tech par desítek tisíc nasranych lidi v kanarech asi moc netlacilo na spánku.
* vidím to z pohledu toho manažera co to zavedl a ted se valí s buchtama prisatyma pod perinou na kanarech ve své vilce.
** i z pohledu prostého klienta co zanadava a bude platit.
Šťastné a veselé:)
A když přijde manažer ze zavedenim toho poplatku vydělají miliony měsíčně navíc. Kdo by nad tím uvažoval déle jak 5min? Když ví ze tech 10% klientů ozeli co to zruší, protože stejně z nich nic neměly. Těm co si platí balíčky těm je to jedno.
Jo je to vydří duši na, ale já na jejich místě bych jednal stejně, a za ty zisky by mne tech par desítek tisíc nasranych lidi v kanarech asi moc netlacilo na spánku.
* vidím to z pohledu toho manažera co to zavedl a ted se valí s buchtama prisatyma pod perinou na kanarech ve své vilce.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
Cheprer píše:Řekneme si to otevřeně kdo by co poskytoval zadarmo?
Tohle jiste nebylo spontalni rozhodnutim (nejakeho) manazera. To by bylo prilis idealisticke. Tyhle firmy maji zpusob rizeni postaveny na strategii.
Prevdepodobne byly karty rozdany a predem bylo jasne, ze servisni poplatek bude zaveden. Rizika byla popsana, rizena a nasledne vyhodnocena jako akceptovatelna, atd, atd.
A nejspis si zadny jednotlivec ani kapsy nenamastil, protoze varianta bez servisniho poplatku byla docasna a nerentabilni s cilem navyseni % trhu.
Treba se pletu v tomto konkretnim pripade, nicmene zobecneny model takto byva.
0 x
-
ČT si ten satelitní přenos platí sama z 1/3, zbytek platí Skylink. Kromě toho na ČT existuje extra satelitní karta, u které žádný poplatek není. Takže zrovna ČT sem nemá smysl vůbec tahat.
K tomu servisnímu poplatku pak tolik, že když samotné TV stanice odmítly platit za šíření a naopak ještě samy požadují za svoje programy peníze od operátorů (Nova, Prima, Markíza, JOJ), tak i naprostý pitomec pochopí, že to operátor nemůže dávat klientům zadarmo. I tak je ten servisní poplatek za 70Kč měsíčně úplný pakatel, když za to člověk dostane kolem 30 programů, většinu navíc v HD.
K tomu servisnímu poplatku pak tolik, že když samotné TV stanice odmítly platit za šíření a naopak ještě samy požadují za svoje programy peníze od operátorů (Nova, Prima, Markíza, JOJ), tak i naprostý pitomec pochopí, že to operátor nemůže dávat klientům zadarmo. I tak je ten servisní poplatek za 70Kč měsíčně úplný pakatel, když za to člověk dostane kolem 30 programů, většinu navíc v HD.
0 x