TV Markíza od cca 22:15 ve smyčce, může někdo potvrdit? Zkouším to ve více prohlížečích a pořád to stejné. Na O2 tv funguje OK.
V týdnu Barandov HD (mnou hlášeno) kolem 18h taky ve smyčce - ach jo ....
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- midnight_man
Klient tvrdi, ze na STB sledovanitv po posledni aktualizaci fw nejde ovládat hlasitost ... nesetkal jste se s tím někdo?
0 x
Jan Půhoný
http://www.puhy.net- připojení k internetu a VOIP telefonování v Chocni a okolí
https://www.puhy.cz - spolehlivý obchod s elektronikou
http://www.gsm-spinac.cz - ovládejte spotřebiče mobilem
http://www.puhy.net- připojení k internetu a VOIP telefonování v Chocni a okolí
https://www.puhy.cz - spolehlivý obchod s elektronikou
http://www.gsm-spinac.cz - ovládejte spotřebiče mobilem
Striker píše:Cheprer píše:NP+?
Kde na to chodite ja mam moznost klientum aktivovat pouze P+
Ja chci taky novu.... Teda ja ne, klienti.
Kontaktuj sledovanitv že chceš novou nabídku. Nám to posílali to už je tak půl roku ale trvalo než jsem to aktivovali.
To jo, ale klioši si Novu a Primu zaplatí, bo ne?

0 x
Besito píše:Striker píše:Cheprer píše:NP+?
Kde na to chodite ja mam moznost klientum aktivovat pouze P+
Ja chci taky novu.... Teda ja ne, klienti.
Kontaktuj sledovanitv že chceš novou nabídku. Nám to posílali to už je tak půl roku ale trvalo než jsem to aktivovali.
Tak budou muset. Stejně je to na facku.
Tato skvele služba spise vice mene funguje nez nefunguje, neustale poslouchat stiznosti klientu se settopboxama ze jim tam jednou neco jde nebo ne.
Doslova porad se to sere, at se na me nikdo nezlobyl ale tv musi jet. Cena mi prijde od zarizeni cca na dvojnasobku, takze uz mi prijde ze je to vice nez dotovany a jeste musim poslouchat ze to nejede. A proc nefunguje nová atd.... Whuaaa tv za trest a na nic. At si rika kdo chce co chce. Zlaty draze zaplaceny multicast, který aspon funguje.
1 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
no, a klient mi ted vola že si koupil novou LG smartku a že apka nejde. sledovanitv říká že zatím neni podpora... kuva
ne že by mě tv nějak zajímala ale to na co to 99% lidí používá stačí DVB-T. Táta tu tv řeší víc a všechno se to sere čim dál víc.
Bylo by lepší napsat doplněk pro KODY aby to fungovalo jako tvheadend a byl by klid. Rozhraní tisíckrát lepší a fůra čínskejch krabiček s kody funguje bez problému.
ne že by mě tv nějak zajímala ale to na co to 99% lidí používá stačí DVB-T. Táta tu tv řeší víc a všechno se to sere čim dál víc.
Bylo by lepší napsat doplněk pro KODY aby to fungovalo jako tvheadend a byl by klid. Rozhraní tisíckrát lepší a fůra čínskejch krabiček s kody funguje bez problému.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
Cheprer píše:Besito píše:Striker píše:
Tak budou muset. Stejně je to na facku.
Tato skvele služba spise vice mene funguje nez nefunguje, neustale poslouchat stiznosti klientu se settopboxama ze jim tam jednou neco jde nebo ne.
Doslova porad se to sere, at se na me nikdo nezlobyl ale tv musi jet. Cena mi prijde od zarizeni cca na dvojnasobku, takze uz mi prijde ze je to vice nez dotovany a jeste musim poslouchat ze to nejede. A proc nefunguje nová atd.... Whuaaa tv za trest a na nic. At si rika kdo chce co chce. Zlaty draze zaplaceny multicast, který aspon funguje.
servisna podpora sa odmlčala....tyzden nik neodpisuje.
0 x
hapi píše:
Plugin pro KODI existuje.
0 x
erotel píše:hapi píše:
Plugin pro KODI existuje.
Ano ale bez oficiální podpory.
Původne sem mel v planujes pouzivas vlastnich hw a kod, jelikoz by to bylo lepsi. Ty android body jsou brzdy i arrisy.
O smartkach ani nemluve.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Za ty dva nebo snad uz tri roky provozu se neustale potykame s problemy. Jedine v cem to funguje je prohlizec za to maji u me bezvyznamne +
Ale ostatni platformy jsou naprogramovane na koleni.
Kazdemu klientovi uz to skoro rozmlouvam, protože to nehodlam uz resit, ale lidi co si vyslovene vyzaduji tech par hodin zpětně jina linearni služba neuspokoji.
A prevazne chteji box nebo maji smartku.
Relativne stabilni mi obcas prisly android boxy kdyz uz mi dlouho lidi nevolaly ze jim to blbne, ale ty arrisy jsou peklo. Hlavne v tech nelinearnich sluzbach.
Chtěl sem nabizet službu s minimalni marzi, službu pro lidi.
Dotuji to ze mi lidi hazi hnuj na hlavu. Jedine co me na tom sere ze ja nedelam nic s tim ze se to seka, že to jede pomalu, že nova stále nebezi.
Priznam se ze sem ani necetl poslednima 100 stranek problemu Vas vsech ale tak kruci, pokud je problem u me tak v tom pripade bych to musel pokazit i Vam vsem ostatnim.
Nejzajimavejsi je ze lidi na optice nebo prez mam jeden 5Ghz spoj nadavaji, a jini kteří jsou za 2x 10G a jednim 5G k ním si nestezuji.
U vsech dotcenych vymenen kompletně hw, neustaly monitoring a neustale si stezuji at na obcasne sekani, nebo na spatnem fungovani timeshiftu nebo nelinearnich sluzeb.
A arrisy mam vyzkouseny, sice jsou to mrdky, ale na multicastu behaji pak je dam na unicast sledovanitv.cz a....
Kazdemu klientovi uz to skoro rozmlouvam, protože to nehodlam uz resit, ale lidi co si vyslovene vyzaduji tech par hodin zpětně jina linearni služba neuspokoji.
Relativne stabilni mi obcas prisly android boxy kdyz uz mi dlouho lidi nevolaly ze jim to blbne, ale ty arrisy jsou peklo. Hlavne v tech nelinearnich sluzbach.
Dotuji to ze mi lidi hazi hnuj na hlavu. Jedine co me na tom sere ze ja nedelam nic s tim ze se to seka, že to jede pomalu, že nova stále nebezi.
Priznam se ze sem ani necetl poslednima 100 stranek problemu Vas vsech ale tak kruci, pokud je problem u me tak v tom pripade bych to musel pokazit i Vam vsem ostatnim.
Nejzajimavejsi je ze lidi na optice nebo prez mam jeden 5Ghz spoj nadavaji, a jini kteří jsou za 2x 10G a jednim 5G k ním si nestezuji.
U vsech dotcenych vymenen kompletně hw, neustaly monitoring a neustale si stezuji at na obcasne sekani, nebo na spatnem fungovani timeshiftu nebo nelinearnich sluzeb.
A arrisy mam vyzkouseny, sice jsou to mrdky, ale na multicastu behaji pak je dam na unicast sledovanitv.cz a....
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Jsme na tom podobně, akorát teda si necháváme nadávat teprve cca rok. Taktéž jsme klientům začali toto rozmlouvat a stáhli nabídku SledováníTV z webových stránek. Marže na tom je minimální, respektive chtěli jsme taktéž službu mít dostupnou pro všechny, ale nakonec se to obrátilo proti nám s tím že my s tím nemůžeme dělat absolutně nic.
Smartky jsou dost nevyzpytatelné, některé fungují trochu víc některé trochu méně, proto máme nasazeny především Arrisy. Všichni klienti s IPTV jsou připojeni optikou s dostatečnou kapacitou a problémy máme taky. Při komunikaci s nimi, někteří rovnou řekli, že když se to seká tak přepnou na DVB-T a vůbec to neřeší, proto tedy kolikrát si někteří ani nestěžují, přestože se službou nejsou spokojeni.
Aktuálně jsme tedy nejspokojenější s Kuki (i zákazníci, které jsme převedli). 4network.tv s námi nějak nechce navázat spolupráci, takže nevím jak to funguje u nich.
Smartky jsou dost nevyzpytatelné, některé fungují trochu víc některé trochu méně, proto máme nasazeny především Arrisy. Všichni klienti s IPTV jsou připojeni optikou s dostatečnou kapacitou a problémy máme taky. Při komunikaci s nimi, někteří rovnou řekli, že když se to seká tak přepnou na DVB-T a vůbec to neřeší, proto tedy kolikrát si někteří ani nestěžují, přestože se službou nejsou spokojeni.
Aktuálně jsme tedy nejspokojenější s Kuki (i zákazníci, které jsme převedli). 4network.tv s námi nějak nechce navázat spolupráci, takže nevím jak to funguje u nich.
Cheprer píše:Za ty dva nebo snad uz tri roky provozu se neustale potykame s problemy. Jedine v cem to funguje je prohlizec za to maji u me bezvyznamne +
0 x
- midnight_man
Bohuzial sa k vam musim pridat..servisna podpora sa tvari ze je u nich vsetko OK, pripadne povedia ze daco menili a mohlo to sekat....kazdaa jedna stanica neustale posekava, uz som paranoidny, dohlad siete kde je TV sme dali na interval 5 sekund/ping v zabbixe....stale 0% packet loss. A to zevraj tie aris boxy mali byt lepsie ako android nie? kua!!! Nakoniec android seka menej?
Tak isto v prehliadaci na PC to neseka skoro vobec. Jedine stastie ze to ma len zopar desiatok ludi..
Tak isto v prehliadaci na PC to neseka skoro vobec. Jedine stastie ze to ma len zopar desiatok ludi..
0 x
Stale ctu stejne problemy od ruznych lidi z ruznych koutu republiky. Mate nekdo nejakou teorii vcem by tedy mohl byt zakopany pes ? Proc to nefunguje ? Nebo proc se ten problem nedari odstranit ? Ja ze svych zkusenosti delam jednoduchy zaver. Protoze jsme toho otestovali hodne, tak vim ze nejlepsi smartkou na sledovaniTV je Samsung a nejlepsim boxem je Android, ale ani smartka ani android mi nepomohl k tomu abych nemel ty problemy o kterych se zde nejcasteji mluvi. Tj. sekani, zvuk pozadu proti obrazu, nebo pri pretoceni nejaky kaz na zaznamu. Zajimalo by me ale vcem by podle Vas mohl byt problem ze to kluci ze sledovaniTV nedokazou opravit ?
Mam k dispozici IPTV i z Polska, kde take nabizime unicast IPTV. Tam TV funguje naprosto bez problemu - POKUD neni ping k jejich serveru vyssi nez cca 50 ms, jakmile je vyssi ping pak dochazi ke zhorseni kvality. Je nutno ale podotknout, ze v Polsku nemaji timeshift a maji pristup do vsech boxu - coz nechapu proc to SledovaniTV neprovede v aktualizaci ( ja jsem jim to psal nejmin 2x ). Polaci pokud mate nejaky problem, hodite jim proste MAC setoboxu, oni se na nej vzdalene pres VPN pripoji a jsou schopny hned rict v cem je problem. Jsou schopni na nem udelat cokoliv. Jejich setoboxy umi 4K rozliseni, maji v sobe moznost prepinani WIFI zda ma byt setbox pripojeny pres wifi a pokud ne, muze z neho byt wifiAP.
Podle meho usudku a pozorovani, je zasadni problem v tom ze ty setoboxy nemaji nejakou cache pamet na ten stream ktery jim prichazi. Pokud by stream sel treba o 20 vterin pozadu, diky treba delsimu prvnimu spusteni kdy by si to proste jako video na youtube nahralo treba 20 vterin zaznamu do bufferu a pak to prehravalo z neho, tak by to eliminovalo jak zvyseny ping, tak i nejaky ppl tak i pomalejsi net. Proste by se to tim vykompenzovalo. Pokud toto nejde udelat, pak jsem do dneska ani od sledovaniTV ani jinde neslysel duvod, proc by to technicky nebylo proveditelne.
Mam k dispozici IPTV i z Polska, kde take nabizime unicast IPTV. Tam TV funguje naprosto bez problemu - POKUD neni ping k jejich serveru vyssi nez cca 50 ms, jakmile je vyssi ping pak dochazi ke zhorseni kvality. Je nutno ale podotknout, ze v Polsku nemaji timeshift a maji pristup do vsech boxu - coz nechapu proc to SledovaniTV neprovede v aktualizaci ( ja jsem jim to psal nejmin 2x ). Polaci pokud mate nejaky problem, hodite jim proste MAC setoboxu, oni se na nej vzdalene pres VPN pripoji a jsou schopny hned rict v cem je problem. Jsou schopni na nem udelat cokoliv. Jejich setoboxy umi 4K rozliseni, maji v sobe moznost prepinani WIFI zda ma byt setbox pripojeny pres wifi a pokud ne, muze z neho byt wifiAP.
Podle meho usudku a pozorovani, je zasadni problem v tom ze ty setoboxy nemaji nejakou cache pamet na ten stream ktery jim prichazi. Pokud by stream sel treba o 20 vterin pozadu, diky treba delsimu prvnimu spusteni kdy by si to proste jako video na youtube nahralo treba 20 vterin zaznamu do bufferu a pak to prehravalo z neho, tak by to eliminovalo jak zvyseny ping, tak i nejaky ppl tak i pomalejsi net. Proste by se to tim vykompenzovalo. Pokud toto nejde udelat, pak jsem do dneska ani od sledovaniTV ani jinde neslysel duvod, proc by to technicky nebylo proveditelne.
Naposledy upravil(a) Orel005 dne 15 Dec 2016 10:49, celkem upraveno 1 x.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
ano keš paměť může za spousta problémů, proto používám ty motroly a nové samsungy, ty staré právě mají problémy popisované zde to samé u toho androidu... Motorala mi jede fakt velmi dobře...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:ano keš paměť může za spousta problémů, proto používám ty motroly a nové samsungy, ty staré právě mají problémy popisované zde to samé u toho androidu... Motorala mi jede fakt velmi dobře...
Okoune jaky motyky pouzivas, mě tvrdily ze motyky nejdou a tech mam taky tri prdelky.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886